Egy rövid út a boldogsághoz!

Egy rövid út a boldogsághoz!

Vannak érzések amik megfizethetetlenek...

Ilyen érzés például, amikor egy régóta húzódó probléma egycsapásra megoldódik.

Itt nem is kifejezetten a „megoldódik”, hanem inkább az „egycsapásra” szón van. Az ugyanis, ha egy komoly probléma gyorsan válik a múlté, sokkal nagyobb eufóriát tud okozni, mintha fokozatosan történik meg mindez.

Ha a mi esetünkben egy vendégünk szorongva lép be az ajtónkon mondjuk 9 órakor és csillogó szemmel távozik délben az azért van, mert maga sem hitt benne, hogy ennyi idő alatt csoda történik. Amúgy ez tényleg elég hihetetlen, mivel egy hajnövesztő hatására több hónapokig kell várni, így ezalatt tényleg fel lehet készülni annak pozitív és negatív hozadékára egyaránt.

Hajpótlásaink viszont mások. Azok órák alatt érik el a kívánt hatást. Mert mi is a cél? Az, hogy senki ne lássa hajritkulásod, a tükörbe nézve pedig olyan kép fogadjon, amivel elégedett leszel. A Tparting pepink pedig hozza ezt a kívánalmat, hiszen már nem egy hálálkodó, könnyes szemű vendégünket érte hasonlóan „kellemes sokk”. De hát az életben pont az ilyen pillanatok tornázzák az egekbe boldogság hormonjainkat... nem?

Blogunk nyitóképén Te is megcsodálhatod, mire lenne képes akár a te esetedben is egy Tparting pepi.

Ezek után Kedves Olvasóm, ha netán keveselnéd boldogság hormonjaid, akkor tudod mi a teendő!

2022-ben már írtunk róla: https://haircontrast.hu/blogs/news/ket-ora-az-eletedbol-avagy-egy-kedves-vendeg-metamorfozisa

Bővebben a Tpartingról itt olvashatsz: https://haircontrast.hu/pages/hajrikulasra

Ők segíthetnek benne: https://haircontrast.hu/pages/partnereink

Vissza a blogba