Lefocizzuk  ezt a hajtémát...

Lefocizzuk ezt a hajtémát...

Örök dilemma, hogy kopaszodás esetén mi a legideálisabb taktika. Hajnövesztőszer? Paróka? Vagy hagyjuk meg a természetességet, mint Vilmos herceg? Mi, akiknek az az érdeke, hogy minél több hajpótlást tudjunk eladni, most egy elég meghökkentő javaslattal állunk elő. 

Ne vegyél minden áron hajpótlást magadnak!

Persze, csak azért hogy kicsit a magunk malmára is hajthassuk a vizet, azt is hozzátesszük: hajnövesztősert sem érdemes kipróbálnod, mert sokba kerül, hónapokig tart, amíg kiderül, hogy nálad használ-e... Mert ugyebár az nem mindenkinél hat egyformán...

De akkor mit tegyél?

Nézd meg magad a tükörben, vagy kérdezz meg egy számodra sokat jelentő személyt, hogy mondja el őszintén a véleményét. 

Mennyire csinos a fejformád?

Ha ugyanis igen, akkor teljesen felesleges neked hajpótlás. Számtalan példa bizonyítja, hogy egy arányos fejformán sokkal jobban mutat, hogyha a gyéren lengedező pár szál hajad...

Lenyírod nullásgéppel kopaszra!

Mivel jelenleg az EB jóvoltából nagyban tombol a fociláz, ezért most stílusosan a labdarúgás világából mutatunk néhány remek példát arra, hogy mennyire jól is állhat a tarkompasz fej egy férfiember számára.

(ha netán mégis úgy érzed, hogy nem előnyös fejformád miatt inkább egy hajpótlást preferálnál, akkor itt tudsz olvasni róla bővebben:)

https://haircontrast.hu/pages/kopaszodasra

(korábbi bogcikkünkbenl is olvashatsz a hajpótlásokról, itt:)

https://haircontrast.hu/blogs/news/a-ferfi-hajhullasrol-es-kezeleserol

 

Vissza a blogba