Egyedülálló egyben felcsatolható egyrészes hálós megoldású csatos póthaj

Image module

Magas hőbírású, kitűnően formázható prémium kategóriás selyemszálból készül

Bounce Bounce csatos póthaj a valaha feltalált legegyszerűbb és leggyorsabb hajhosszabbítási módszer. Próbáld ki! Egy mozdulattal hosszú hajad lehet!

Ha két perc alatt szeretnél elkészülni az esti programra, vagy ki akarod próbálni, hogy mit jelent számodra a hajhosszabbítás, akkor ezt a HairContrast terméket Neked találták ki. A Bounce Bounce a legjobb minőségű selyemszálból készül, ami tökéletes és természetes külsőt kölcsönöz a hajadnak. A Bounce Bounce csatos póthaj egyedülálló módon mindössze egyetlen darabból áll, így a felhelyezése gyors és egyszerű. 100%-ban illeszkedik a saját hajhoz és rendkívül kényelmes a viselése. A HairContrast által kifejlesztett speciális selyemszálnak a Silkhairnek köszönhetően tapintásra és ránézésre hasonló, mint az emberi haj. A Silkhair egy magas hőbírású selyemszál, amely rendkívűl könnyen loknizható és egyenesíthető.

Más termékekkel ellentétben a Bounce Bounce csatos póthajnál nem kell soronként felhelyezni a póthajat, ami időigényes. A végeredmény abszolút természetes hatású, hővel is formázható és hosszú az élettartama.

2 perc alatt Te is felhelyezhetsz otthonodban

Rövid idő alatt szeretnél új frizurát?Unod a rövid frizurát? Kevés idő alatt új hajviseletet szeretnél az esti buliba? Próbáld ki termékünket, a Bounce Bounce-t, vagyis a csatos póthajat!

Ez a hajhosszabbítási módszer tökéletesen illeszkedik az eredeti hajhoz, hiszen összesen 12 különböző színben kapható, a tökéletes hasonlóság eléréséért. A csatos póthajat nálunk két különböző hosszúságban is megveheted, vagyis 40cm illetve 60cm-es csatos póthajakat tudunk Neked ajánlani. Döntsd el Te, hogy épp mennyire hosszú hajat szeretnél, mi pedig hozzá adjuk Neked ezt a kiváló minőségű, csatos póthajat.

A cégünk által kifejlesztett csatos póthaj azért a legjobb választás, mert a selyemszálnak és a Silkhairnek köszönhetően tapintásra és ránézésre egyaránt hasonló az emberi hajhoz. Ha szereted a változatosságot, akkor vásárold meg csatos póthaj termékünket, hiszen ezt lehet loknizálni és egyenesíteni is, így kedvedre variálhatod.

Ha bármilyen kérdésed van a csatos póthajjal kapcsolatban, bátran fordulj hozzánk, szívesen segítünk Neked! Legyen változatos frizurád, válaszd a csatos póthajat!

Image module

BounceBounce 100% prémium kategóriás emberi hajból

Ha szeretnéd, emberi hajból is választható csatos póthajunk!
Kívánságra, tetszőleges színben és hosszúságban, egyedileg is kérhetőek. Az egyedi méretek árai értelemszerűen a hosszúság függvényében változnak.Nézd meg rövid videónkat, hogy milyen gyorsan és könnyen felhelyezhető!

24 000 Ft95 000 Ft
Bounce Bounce
24 000 Ft95 000 Ft

Bounce Bounce árak:

Bounce Bounce hullámos 40cm 37 560 Ft
Bounce Bounce hullámos 60cm 51 490 Ft

 

12 különböző színben kapható

Hogyan készül?

Termék felrakása lépésről lépesre

Kíváncsi vagy rá? Lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre választ adunk!

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató