';

Egy különleges HAJÁPOLÓRA VÁGYNA?

A dán királyi család hajápolójához mit szólna?

Az alábbiakban összefoglaljuk miért a Whitemineral hajápolók a legideálisabb megoldások az Ön számára!
Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket, megmutatjuk az árakat és egy rövid kis videóból megtudhatja azt is, hogy vélekednek róla azok, akik már kipróbálták.

MIÉRT PONT EZT VÁLASSZAM?

Mert ha már olyanok is a Whitemineral hajápolók mellett döntöttek, akiknek presztízs kérdés a látványos szép haj, Ön sem tévedhet nagyot, ha emellett dönt! Nem másról, mint a Dán Királyi Családról van szó! Ők már biztosra mentek! Most Önön a sor!

MI ERRE A BIZTOSÍTÉK?

Az, hogy vendégeink rendszeresen használják és rendelnek újra tőlünk saját, vagy póthajuk ápolására. Ő egy igazán megszerethető hajápoló!

MENNYIÉRT JUTHATOK HOZZÁ?

Ahhoz képest, hogy prémium hajápoló, nagyon jó ár/érték arányban kapható. Alig több mint 10.000 Ft a dán királyi család hivatalos hajápolóiért.

Neked készült hajápolónk

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁS ITT:

Ha hajpótlásának az élettartamát a lehető legtovább szeretné kitolni, illetve, ha a legalaposabb kényeztetést szeretné biztosítani saját hajának.

Mert ezáltal egy olyan prémium kategóriás hajápolót használhatsz, amelyet a legfelsőbb körökben is elfogadnak! A Whitemineral ugyanis a Dán Királyi Család hivatalos hajápolója, emiatt óriási népszerűségnek örvend Skandinávia és Nyugat-Európa államaiban. Népszerűsége abban rejlik, hogy olyan vegán hajápoló, ami csak természetes alapanyagokat tartalmaz. A sampon és hajvaj együttes használata hosszú időre ápolt, szép és fényes hajkoronát biztosít számodra. A gyönyörű Koppenhágát továbbra is a világ egyik legkörnyezetbarátabb városaként tartják számon. A Whitemineralt a dániai HairContrast cég alapítója és tulajdonosa Peter Andersen fejlesztette ki. Az ő célja, feladata, elkötelezettsége, magas minőségű, természetes anyagokból álló termékeket létrehozni, környezetbarát és újrahasznosítható anyagok felhasználásával.

A legtöbb szintetikus olajat használó hajápolószerrel ellentétben a Whitemineral tiszta, természetes zsírt, növényi olajokat, és a megfelelő ásványok nagy koncentrációját tartalmazza, melyek beépülnek a hajba, így segítve a fejbőrt és a hajszálakat a belső hidratációban, a haj elnehezedése és gubancolódása nélkül.
A Whitemineral organikus összetevők, gyógynövények, és speciális ásványok egy sorában hasznosítja a világ legtöbb természetes eszközét, így válik a hosszú haj ápolására alkalmas készítménnyé. A fejbőr és a haj egészségének helyreállítása biztosítja a hajnövekedés egészséges ütemét, a hajkorona kezelhetővé válik, ezáltal erősödik a hajszerkezet, a megnövelt formázó hatás pedig lehetővé teszi a jobb kezelhetőséget.
A Whitemineral a saját haj és a póthaj szakszerű ápolására lett kifejlesztve. A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

A Whitemineral a saját haj és a póthaj szakszerű ápolására lett kifejlesztve. A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

A „MEGRENDELEM MOST” gombra kattintás után felugrik egy ablak, ahol a webshopunkban kiválaszthatja termékét darabszámát, majd a számlázási és postázási címének megadásával könnyűszerrel megrendelheti azt. Választhat utánvétes, vagy átutalásos fizetési módot is.

Rendeléstől számított 1, maximum 2 héten belül postázzuk Önnek.

Igen. Egy kis füzetben minden információt összegyűjtöttünk Önnek a Secret Tonic hajnövesztő használatával kapcsolatban, amit a termék mellé elpostázunk.

Mennyibe kerül?

A Whitemineral hajápolócsomag egy sampont és egy hajvajat tartalmaz.
A csomag ára: 23.000 Ft-ba kerül
De megvásárolhatod külön-külön is őket:
A Whitemineral sampon ára: 12.000 Ft
A Whitemineral hajvaj ára: 16.000 Ft
A Whitemineral kondicionáló ára: 12.000 Ft

Megmutatjuk, miként vélekednek a Whitemineral hajápolókról, azok, akik már kipróbálták!

Az elmúlt években már számos vendégünk lett hajápolóink rendszeres vásárlója!

„Csak prémium hajápolókat szeretek használni” – Andi (Whitemineral használó)
Hajapolas-Whitemineral

Ha nekik bevált, Önnek is segíthet! Változtassa meg Ön is életminőségét, közérzetét!