';
ZavarjaHAJHULLÁSA?

GYORS MEGOLDÁST SZERETNE?

Mutatjuk a megoldást!

Az alábbiakban összefoglaljuk miért a Secret Tonic hajnövesztőszer a legideálisabb megoldások az Ön számára!
Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket, megmutatjuk az árakat és egy rövid kis videóból megtudhatja azt is, hogy vélekednek róla azok, akik már kipróbálták.

MIÉRT ÉRDEMES HASZNÁLNOM?

Mert fél év alatt látványos változás áll be hajhullása és hajritkulása tekintetében.

MIÉRT PONT EZT VÁLASSZAM?

Mert azt akartuk, hogy olyat válasszon, ami megbízható! Ezért forgalomba helyezés előtt leteszteltük vendégeinknél. Jelentjük, a visszaigazolásokból leszűrhetjük, hogy bevált nekik! Nem csoda, hiszen a legújabb kutatási eredményekre épülő, hatékony koncentrátum.

Így változik hajsűrűséged

Hajnövesztőd

MIÉRT PONT EZT VÁLASSZAM?

hétig elég egy adag, de nálunk bármikor utánrendelheti. Utántöltés esetén már csak a töltőanyagot kell megvásárolnia.

MI ERRE A BIZTOSÍTÉK?

Az, hogy több 100 vendégünknek oldottuk már meg hajritkulását.

MENNYIÉRT JUTHATOK HOZZÁ?

Hatásos hajnövesztő 20.000 Ft alatt? Igen!

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁS ITT:

Ha hormonális, pajzsmirigy, vagy egyéb betegségből kifolyólag hullik a haja és szeretné megállítani hajhullását.

A Secret Tonic Lotion hajnövesztőszer összetevőit körültekintően választottuk ki, hogy a lehető legjobb feltételeknek feleljen meg. Ennek hatására a hajhagymák ismét a növekedési fázisba lépnek, tehát újra kezdenek nőni.
A Secret Tonic Lotion hajnövesztőszer összetevői megtisztítják a hajhagymákat a szennyeződésektől és a DHT hormontól, ami eltömíti a hajhagymát. Ugyanakkor megnöveli a vérkeringést, ami biztosítani fogja azt, hogy a hajszálak ismét növekedésnek indulhassanak, így adjanak jobb táplálást a hajtőnek.

A Secret Tonic Lotion hajnövesztőszer használata esetén gyors változást pár hét múlva érezhet, látható eredményt pedig 3-4 hónap múlva. Az optimális végeredmény körülbelül fél év múlva alakul ki

A termék mindennapos használatra lett kifejlesztve! Elsőként az adagoló flakonból a problémás területre kell pumpálni a gélből, majd a Secret Tonic Lotiont gyengéden bele kell maszírozni a fejbőrbe. Ezt követően a speciális masszázs kefe segítségével óvatosan át kell fésülni még egyszer a problémás területeket. A kefe használatával még optimálisabb eredmény érhető el. A problémás terület nagyságától függ, hogy mekkora mennyiséget kell használni a Lotion-böl.

A Secret Tonic hajnövesztőszert a legújabb svájci kutatási eredmények felhasználásával fejlesztette ki a dán Nordic HairContrast cég. Hazai forgalomba helyezése előtt mi is leteszteltük, hogy valós eredmények esetén tudjuk csak ajánlani. Vendégeinknél már 3 hónap után látványos eredményeket tapasztaltunk és a 6 hónapos kúra végén ők maguk kérték, hogy folyamatosan használhassák hajnövesztőnket.

A „MEGRENDELEM MOST” gombra kattintás után felugrik egy ablak, ahol a webshopunkban kiválaszthatja termékét darabszámát, majd a számlázási és postázási címének megadásával könnyűszerrel megrendelheti azt. Választhat utánvétes, vagy átutalásos fizetési módot is.

Rendeléstől számított 1, maximum 2 héten belül postázzuk Önnek.

Igen. Egy kis füzetben minden információt összegyűjtöttünk Önnek a Secret Tonic hajnövesztő használatával kapcsolatban, amit a termék mellé elpostázunk.

Mennyibe kerül?

A Secret Tonic kezdőcsomagja 19.000 Ft-ba kerül
A szolgáltatás tartalmazza a Secret Tonic kezdőcsomag árát és egy masszázskefét is, ami a hajnövesztőszer hatásának megfelelő kifejtéséhez, a fejbőr optimális vérkeringéséhez elengedhetetlenül szükséges.

Ha elfogyott az első adag, akkor az utántöltő 12.000 Ft-ba kerül
Ha külön is szeretne masszázskefét venni, annak az ára: 5.000 Ft

Megmutatjuk, miként vélekednek a Secret Tonic-ról azok, akik már kipróbálták!

Az elmúlt években már számos vendégünknek oldottuk meg hajhullását!

„Három hónap után látványosan sűrűbb lett a hajam” – Marika (Secret Tonic használó)
Secret-tonic-elotte-utana

Ha nekik bevált, Önnek is segíthet! Változtassa meg Ön is életminőségét, közérzetét!