HollyWood ToP konty póthaj

Különleges kontyok, különleges alkalmakra

Mindenki életén van olyan alkalom, amikor a maximumot akarja kihozni magából. Legyen szó, mondjuk egy nagyon fontos állásinterjúról az álom munkahelyen, vagy iskolai ünnepekről, mint például ballagás, szalagavató, diplomaosztó.

Egy fontos randevún a régen várt szerelemmel, évfordulós vacsorán, eljegyzési partin, vagy az esküvőjén, minden nő a lehető legjobban szeretne kinézni. Ezeken a napokon az ember lánya valósággal ragyogni akar és ehhez nem elég csak egy különleges gonddal kiválasztott ruha, a ruhához illő cipő, de egy lélegzetelállító frizurára is szükség van. És mi lehetne jobb választás egy gyönyörűen komponált kontynál.

Ha arra gondolsz, hogy nincs elég hajad egy látványos kontyhoz, nekünk ez sem jelent problémát! Mi pontosan ilyen speciális esetekkel foglalkozunk. Meghosszabbítjuk a hajadat, feldúsítjuk, és olyan kontyot varázsolunk Neked, amilyen a legjobban illik hozzád, vagy amilyet csak szeretnél. Fordulj hozzánk bizalommal és próbáld ki mesés kontyaink egyikét, vagy egyéb hajhosszabbítással kapcsolatos szolgáltatásainkat!

HollyWood ToP ár(Ft):

HollyWood ToP 27 720.-

Termék felrakása lépésről lépesre

KÍVÁNCSI VAGY RÁ? LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA  ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT ADUNK!