';
ZavarjaKOPASZODÁSA?

GYORS MEGOLDÁST SZERETNE?

Mutatjuk a megoldást!

Az alábbiakban összefoglaljuk miért hajprotéziseink a legideálisabb megoldások az Ön számára!
Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket, megmutatjuk az árakat és egy rövid kis videóból megtudhatja azt is, hogy vélekednek róla azok, akik már kipróbálták.

MIÉRT MOST?

Ha szeretné, hogy többé már senki ne láthassa kopaszodást és egy jó kinézetű, természetes hatású frizurával mehessen társaságba, akkor vegye fel a kapcsolatot fodrász szakembereinkkel.

MIÉRT PONT EZT VÁLASSZAM?

Mert olyan profi módon helyezik fel szakembereink, hogy senkinek nem fog feltűnni, hogy hajpótlást visel. Hiszen egy pótrész csak akkor profi, ha nem tűnik annak!

MENNYI IDEIG HORDHATOM?

Megfelelő ápolás mellett akár egy évig is élvezheti hajprotézisét, de vannak olyan vendégeink is, akik már több mint egy éve probléma mentesen hordják!

Hajprotézised ami megoldja problémád
Mintha visszakapnád saját hajad
MI ERRE A BIZTOSÍTÉK?

Fodrász szakembereink már nagyon sok férfi vendégüknek oldották meg kopaszodását.

HOL KAPOK SEGÍTSÉGET A DÖNTÉSBEN?

Az ország több pontján várják felkészült fodrász szakembereink, akik segítenek!

MENNYIÉRT JUTHATOK HOZZÁ?

A fodrász munkadíjával együtt alig több mint 300.000 Ft-ért kap egy olyan érzetet, mintha kinőtt volna a saját haja.

BŐVEBB TÁJÉKOZTATÁS ITT:

Ha fejtető, vagy foltos kopaszodása van, de tökéletes komolyabb hajritkulások elfedésére is.

A hajnövesztőszerekkel, vagy hajbeültetéssel ellentétben egy hajprotézis néhány óra alatt képes látványos eredményt produkálni. Így nem kell hosszú hónapokat várnia arra, hogy megtudja bevált-e az adott módszer az Ön számára.

Egy olyan kényelmes fedés, ahol a kopaszodást a legtermészetesebb és legkényelmesebb módon tudjuk mindössze néhány óra leforgása alatt elfedni. Ragasztóval rögzítjük a PU-részt a kopasz fejbőréhez, majd fodrásza fazonra igazítja, hogy a legtermészetesebb összhatást biztosítsa a végeredmény.

Mert ez nem olyan, mint egy sapka, amiről már messziről látszik, hogy hajpótlás. Szakembereink olyan szépen össze dolgozzák hajprotézisét saját hajával, hogy környezete azt fogja hinni, hogy egyszerűen újra kinőtt a saját haja.

100% prémium kategóriás emberi haj. Pont emiatt tudjuk elérni azt, hogy miután megtörtént a felhelyezés, olyan természetes hatású legyen, hogy senkinek ne tűnjön fel, hogy Ön hajprotézist visel. Mert egy póthaj akkor profi, ha az nem tűnik annak.

Megfelelő és szakszerű ápolás mellett egy, maximum másfél évig, de volt már vendégünk, akinek még két év után is jó állapotban volt, amikor visszajött hozzánk lecserélni egy újra. Persze akadt olyanra is példa, hogy pár hét alatt tönkrement a hajprotézis, mert nem megfelelő módon volt ápolva. Épp ezért hangsúlyozzuk ki, hogy nagyon fontos a hajprotézis megfelelő ápolása!

6 hetente kell felkeresnie fodrászunkat a fejtető megtisztítása és a ragasztó cseréje végett.

Nem, mivel a dán anyacégünk gondosan ügyelt arra, hogy csak természetes alapanyagokat tartalmazó bioragasztóval dolgozzon. Ez a bioragasztó az érzékeny fejbőrön sem okoz kiütést és emellett annyira erős, hogy a legextrémebb időjárási körülmények között is stabilan tart.

Igen. 1 hónap garancia van rá, mivel az elmúlt 10 év tapasztalata alapján az 1 hónap után keletkező probléma csak szakszerútlen ápolás miatt történhet. Technológiai probléma esetén természetesen 1 hónap után is kicseréljük hajprotézisét.

Azért, mert Ön azt szeretné, hogy a befektetett pénzéért, a megérdemelt szolgáltatását a lehető legtovább élvezhesse. Szeretné, ha megvásárolt hajprotézise néhány hét múlva tönkre menne? Nem! Szeretné a lehető legtovább hordani probléma mentesen? Igen! Egy pótrész csak akkor szolgálja ki hosszú távon, ha rendszeresen és szakszerűen ápolja azt. Dán anyacégünk a HairContrast kifejlesztette az ehhez szükséges ápolóanyagokat, a Whitemineral hajápolócsaládot. Ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyen vásárlásával, be kell tartania az ápolási tanácsokat is. Az Ön érdekében…

Kezdésként kattintson a – „KÉREK EGY KONZULTÁCIÓT” – gombra, válassza ki lakhelyéhez legközelebbi fodrász szakemberünket, Ezt követően a névre kattintva már hívhatja is egy konzultációs időpontért fodrászunkat, ahol megbeszélhetik a termék felhelyezésének részleteit. Fodrásza utána megrendeli tőlünk a leegyeztetett termékeket, mi pedig 1-2 héten belül leszállítjuk azt fodrászának. Szakemberünk ezt követően az Önnel megbeszélt időpontban fogja színre és fazonra igazítva felhelyezni Önnek.

A Konzultáció ára 10.000 Ft. Ha megrendeli a konzultáción a fodrász partnerünknél a Tpartingot ezáltal igénybe veszi a szolgáltatást, akkor viszont ingyenes lesz a konzultáció, mivel ezt a 10.000 Ft-ot jóváírjuk végszámlájából!

A konzultáció ára 10.000 Ft, amit a konzultáció során kell kifizetnie fodrász szakemberünknek. Ha megrendeli a konzultáción a fodrász partnerünknél a New Me-t ezáltal igénybe veszi a szolgáltatást, akkor viszont ingyenes lesz a konzultáció, mivel ezt a 10.000 Ft-ot jóváírjuk végszámlájából!

A megrendeléstől számított 1, maximum 2 héten belül postázzuk azt fodrászpartnerünknek, ezt követően történhet meg a felhelyezés.

Mennyibe kerül?

Ha a 15cm hajhosszúságú New Me hajprotézist választja, az 304.000 Ft-ba kerül
Ha a 15cm hajhosszúságú New Me hajprotézist választja extra erős PU-val az 340.000 Ft-ba kerül.

Milyen többlet költségre kell még számítania?

Az első felhelyezéskor a fodrásznál:
A személyre szabáshoz szükséges sablonkészítés: 25.000 Ft
A hajprotézis első felhelyezése: 18.500 Ft
A hajprotézis ápolásához elengedhetetlen hajápolóanyagok ára: 23.000 Ft
Ha kell színre festés, fazonra igazítás, annak ára: 12.000 Ft
(a munkadíjak az egyes fodrászpartnereinknél eltérőek lehetnek a régiós különbségek miatt)

Az első felhelyezés után a későbbiekben:
4-6 hetente a fodrászunk cseréli a ragasztózást, akkor csak a fodrász munkadíját kell kifizetnie.
A New Me hajprotézis leszedésének és újra felhelyezésének munkadíja: 17.500 Ft

„Egy sima paróka sokkal olcsóbb” – (Béla-Pásztóról)

Az könnyen lehet… De az a paróka szintetikus műhajból készül és úgy néz ki, mint egy sapka. Valljuk be őszintén, ha sapkára vágyna, akkor azt olcsóbban is lehetne venni. Egy hajprotézis 100% emberi hajból készül, így összedolgozva hajával, nem fog senkinek feltűnni, hogy nem saját haj. Mert hát egy hajprotézis akkor profi, ha nem tűnik annak. Nem?

„Hajprotézis félmillió alatt? Örülök, hogy rátaláltam!” – (Feri Debrecenből)

Bizony, a hazai piacon található hajprotézisek sokszor egymillió forint felett kezdődnek. A New Me hajprotézis, nem! Ráadásul Dániában készülnek, a messze földön híres magas skandináv minőségről pedig nem kell külön beszélnünk ugye?

Megmutatjuk miként vélekednek hajprotéziseinkről azok, akik már kipróbálták!

Ön azt szeretné, hogy…

…jól nézzen ki és elfelejthesse bosszantó hajproblémáját, hogy jó érzés legyen újra tükörbe nézni, visszanyerve ezáltal az elvesztett önbizalmát. Mindezt úgy, hogy meglegyen az a biztonságérzete, hogy jól döntött és sokáig hasznos társa legyen ez a hajprotézis.

Mi azt szeretnénk, hogy…

…Ön maximálisan elégedett legyen hajprotézisével. Nem egy terméket szeretnénk Önnek eladni, hanem egy életérzést. Amitől könnyebbek és nyugodtabbak lesznek mindennapjai, mert nem zavarja többé kopaszodása.

De mi erre a garancia?

Az elmúlt 10 év! Ez idő alatt ugyanis már több száz vendégünknek oldottuk meg kopaszodását, akik annyira elégedettek voltak hajprotézisükkel, hogy azóta folyamatosan visszatérő vendégeinkké váltak!

Az elmúlt 10 évben már számos vendégünknek oldottuk meg kopaszodását!

„Olyan, mintha újra kinőtt volna a saját hajam”  – Zoli (Top Extension használó)
New-me_elotte_utana

Ha nekik bevált, Önnek is segíthet! Változtassa meg Ön is életminőségét, közérzetét!