Master Salon – Hajproblémák, hajritkulás és kopaszodás kezelésére specializálódott hajszalon

Hajhosszabbítást ma már mindenki csinál, ám hajritkulástól és kopaszodástól szenvedő vendégek számára teljeskörű, igényes és megnyugtató megoldásokat viszont nem

 Peter Andersen CEO-Founder Nordic Hair Companies Denmark

idős szőke hölgy fejtető dúsítás után

Komplex, teljesen átfogó szolgáltatás a hajproblémák megnyugtató kezelésére

Fodrászpartnereink számára egy olyan egyedülálló lehetőséget kínálunk, amivel vendégeid betegségből, vagy az előrehaladott korából kifolyólag kialakult hajritkulását, vagy hajvesztését tudod megnyugtató módon kezelni. Fontos, hogy a tanácstalan és sokszor elkeseredett vendég találjon egy olyan fodrász szalont, ahol problémáját tudják teljeskörű módon orvosolni, érezze a gondoskodást, a törődést, azt, hogy nincs magára hagyva még a termék megvásárlása után sem. Hiszen bármikor fordulhat hozzád a későbbiekben is, hogyha ápolási, vagy egyéb póthajjal kapcsolatos tanácsra volna szüksége. Ezt a biztonságérzetet adják a Master Salon-ok, amelyek folyamatosan bővülő szolgáltatásaikkal a legkényesebb, vagy legmakacsabb hajproblémákra is esztétikus megoldást tudnak nyújtani.

Milyen egyedi megoldásokat tud ajánlani egy Master Salon?

 

Segítségnyújtás hajritkulástól és kopaszodástól szenvedő vendégek részére. felhelyezési, kezelési és ápolási tanácsokkal.

TPARTING FREESTYLE:

Azon vendégeid számára, akik nem szeretnének heti rendszerességgel a póthaj le és felhelyezésével foglalkozni, rábíznák fodrászukra, hogy a szokásos festés, vágási időpontok alkalmával végezze el.

TPARTING STANDARD:

Azon vendégeid számára, akiknek nincs idejük rendszeresen fodrászhoz járni és szeretnék otthonukban saját maguk a póthaj le és felhelyezését végrehajtani.

NEW ME SOLUTION:

Azon vendégeid számára, akik foltokban kopaszodnak a fej bármely részén és ideális takarást szeretnél nekik biztosítani.

TOP EXTENSIONS:

Azon vendégeid számára, akiknél nagyobb, kiterjedtebb, kifejezetten kopasz területek elfedését próbálnád megoldani.

HAJÁPOLÓ TERMÉKEK:

A póthaj hosszú élettartamának és ragyogásának fenntartása érdekében, kiváló minőségű ápolóanyagokkal segítheted vendéged. A HairContrast Shampoo – Mask – Conditioner családjának használatával, kliensed hosszú távon elégedetten viselheti póthaját.