';

Nordic Tape System hidegillesztéses hajdúsítás AA Remy hajból

1. Megérkezett az új generációs hajdúsítás. Mi lett más?

A Nordic Tape System hidegillesztéses hajdúsítása 2 vékony lapocskából áll, amelyet szendvicsként a haj köré teszünk, mindezzel megtartva a haj természetességét. A lapocskákat hat kisebb darabra oszthatjuk, amelyek ezáltal különböző módokon illeszthetőek fel és egyedüli módon személyre szabhatóak.
A lapocskák újra és újra felhasználhatóak, hogy minél hosszabb távon élvezhesd hosszú hajad.

Image module

2. Tovább tökéletesített minőség

A HairContrast tovább tökéletesített a haj minőségen. A Nordic Tape System 100% Prémium AA Remy hajból készült, amely a legkiválóbb minőségű emberi haj. Minden hajszálat eredeti helyzetében őriztük meg, hajtőtől a végeken át a pórusokig, hogy megtartsa a haj gazdag színét, selymes és puha látványát,. A póthaj tartós és sokoldalúan felhasználható. Megfelelő ápolással a haj élethossza a hajdúsítást követően akár egy egész év is lehet.

3. Hajunk megbízható forrásból

A hidegillesztéses hajdúsításhoz a remy hajat Indiából és Indonéziából importáljuk, ahol a nők vallásos okokból hajukat templomoknak adományozzák zarándokútjaik során. Ezt a hajat később a templomok értékesítik, hogy a bevételekből a helyi közösségeket támogassák.

4. Széles színválaszték, ragyogó személyre szabhatóság

A Nordic Tape System 45 cm-es hosszban kapható, a lapocskák 5,5 cm hosszúak. Technológiájából eredően teljesen személyre szabható. A Nordic Tape System 15 különböző divatos színben és 33 Tape On&Off effekt színben kapható, így garantáltan imádni fogod! A színeket keverhetjük, hogy újabb színeket kapjunk. Használd a színpalettát, hogy eldönthesd, milyen színt kívánsz majd hajdúsításodhoz.

Nordic Tape System árak:

Nordic Tape System 45 cm: 61 000 Ft

Az árak 1 csomag árát tartalmazzák. Teljes hajhosszabbításhoz általában 3 csomag szükséges, de ez egyénenként változhat.
Épp ezért a teljes hajhosszabbításodhoz szükséges póthaj mennyiségét fodrászod fogja meghatározni.

45 cm / 5 szendvics Szin skála
07.Nordic Tape System
58 000 Ft

Hogyan készül?

Előtte – Utána

Kíváncsi vagy rá? Lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre választ adunk!

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató