';

Új néven a Whitemineral hajápolók!
Itt a Secret Hair Care!

A Whitemineral a hagyományos skandináv összetevők felhasználásával hajtípustól függetlenül, a  póthaj és a saját haj ápolására egyaránt fókuszál.

Ahogy a haj növekedése során meghaladja a vállig érő hosszúságot, súlya a hajtő zsírosodását okozza, míg a hajvégek szárazak maradnak. Ez élettelennek látszó összhatást eredményez. Sajnos a hosszú haj könnyebben gubancolódik, ami a hajszálak eltöredezettségét okozza, emiatt válhat a haj vékonyszálúvá, kuszává és nehezen kezelhetővé.
A legtöbb szintetikus olajat használó hajápolószerrel ellentétben a Whitemineral tiszta, természetes zsírt, növényi olajokat, és a megfelelő ásványok nagy koncentrációját tartalmazza, melyek beépülnek a hajba, így segítve a fejbőrt és a hajszálakat a belső hidratációban, a haj elnehezedése és gubancolódása nélkül.

A Whitemineral organikus összetevők, gyógynövények, és speciális ásványok egy sorában hasznosítja a világ legtöbb természetes eszközét, így válik a hosszú haj ápolására alkalmas készítménnyé. A fejbőr és a haj egészségének helyreállítása biztosítja a hajnövekedés egészséges ütemét, a hajkorona kezelhetővé válik, ezáltal erősödik a hajszerkezet, a megnövelt formázó hatás pedig lehetővé teszi a jobb kezelhetőséget.
A gyönyörű Koppenhágát továbbra is a világ egyik legkörnyezet barátabb városaként tartják számon. Peter Andersen Dániában fejlesztette ki a Whitemineralt. Az ő célja, feladata, elkötelezettsége, magas minőségű, természetes anyagokból álló termékeket létrehozni, környezetbarát és újrahasznosítható anyagok felhasználásával.

A Whitemineral a saját haj és a póthaj szakszerű ápolására lett kifejlesztve. A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

23.Secret Hair Care hajápolócsomag
23 000 Ft

Secret Hair Care hajápolócsomag

Használj olyan prémium kategóriás hajápolót, amelyet a legfelsőbb körökben is elfogadnak!

A Secret Hair Care a Dán Királyi Család hivatalos hajápolója, emiatt óriási népszerűségnek örvend Skandinávia és Nyugat-Európa államaiban. Népszerűsége abban rejlik, hogy olyan vegán hajápoló, ami csak természetes alapanyagokat tartalmaz. A sampon és hajvaj együttes használata hosszú időre ápolt, szép és fényes hajkoronát biztosít számodra.

A legtöbb szintetikus olajat használó hajápolószerrel ellentétben a Whitemineral tiszta, természetes zsírt, növényi olajokat, és a megfelelő ásványok nagy koncentrációját tartalmazza, melyek beépülnek a hajba, így segítve a fejbőrt és a hajszálakat a belső hidratációban, a haj elnehezedése és gubancolódása nélkül.

A Secret Hair Care organikus összetevők, gyógynövények, és speciális ásványok egy sorában hasznosítja a világ legtöbb természetes eszközét, így válik a hosszú haj ápolására alkalmas készítménnyé. A fejbőr és a haj egészségének helyreállítása biztosítja a hajnövekedés egészséges ütemét, a hajkorona kezelhetővé válik, ezáltal erősödik a hajszerkezet, a megnövelt formázó hatás pedig lehetővé teszi a jobb kezelhetőséget.
A gyönyörű Koppenhágát továbbra is a világ egyik legkörnyezet barátabb városaként tartják számon. Peter Andersen Dániában fejlesztette ki a Whitemineralt. Az ő célja, feladata, elkötelezettsége, magas minőségű, természetes anyagokból álló termékeket létrehozni, környezetbarát és újrahasznosítható anyagok felhasználásával.

A Secret Hair Care a saját haj és a póthaj szakszerű ápolására lett kifejlesztve. A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

KÍVÁNCSI VAGY RÁ? RENDELD MEG MOST!

20.Secret Hair Care sampon
12 000 Ft

Secret Hair Care sampon

Természetes fehérjéket tartalmaz, amelyek behatolnak a haj szerkezetébe, hogy erősítsék és csökkentsék a károsodást. Bevonja a hajat, és ápoló elemekkel látja el, amelyek érezhetően puhítják és lágyabb tapintásúvá teszik

A Secret Hair Care sampon szulfátmentes készítmény, amely olyan természetes nyugtató és karbantartó adalékokat tartalmaz, mint a ginkgo biloba, kamilla, narancs, mályvarózsa, édeskömény, édesgyökér és egérfarkfű. Ezeket a hozzávalókat a hajra és fejbőrre gyakorolt jótékony hatásaik miatt válogatták, és már évszázadok óta használatosak hagyományos szépítészeti eljárások során. A termék szójából , búzából, kukoricából és zabból kivont természetes fehérjéket és aminosavakat tartalmaz, ezek beépülve a haj szerkezetébe csökkentik a károsodás mennyiségét, és természetes kondicionálókkal vonják be a hajat. A panthenol, más néven B5 provitamin hidratálja és fényesebbé teszi a hajat, míg a levendula- és a citromfűolaj kényezteti az érzékeket.

22.Whitemineral kondicionáló
12 000 Ft

Whitemineral hajkondicionáló

A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

A Whitemineral hajkondicionáló parabénmentes készítmény, mely természetes adalékokat tartalmaz: tea, egérfarkfű, édeskömény, narancs, mályvarózsa, kamilla, édesgyökér és ginkgo biloba nyugtatja és ápolja a hajat és fejbőrt, anélkül, hogy elnehezítené azt. A szójából és kukoricából nyert természetes fehérjék ápolják és erősítik a hajat, és ellenállóvá teszik azokkal a problémákkal szemben, melyek a hosszú haj viselésével járnak. Ezek a természetes fehérjék a környezeti hatásokkal szemben is védik a hajat, csökkentik a gubancolódást, és növelik a hajformázás időtállóságát. Panthenol, azaz B5 provitamin emeli a haj fényét, védi és hidratálja a kutikulát a szükséges helyeken. A Whitemineral hajkondicionáló használható kiöblítés nélkül is, ez a hajtípus önálló szükségletein múlik.

21.Secret Hair Care hajvaj
16 000 Ft

Secret Hair Care hajvaj

A természetes összetevők ápolják a végeket, csökkentik a gubancolódást és növelik a hajformázás időtállóságát, míg védik azt a környezeti hatásokkal szemben. Egy gazdag pakolás a nagyon száraz, sérült és vegyi anyagokkal kezelt hajra, ami használat után puhává és selymessé teszi azt, anélkül, hogy elnehezítené. A törpemálna- és makadámia olaj hidratálja a fejbőrt és a hajat, puhává és fényessé teszi azt. A B5 provitamin a hajba zárja a nedvességet, és megvédi a kiszáradástól.
TÖRPEMÁLNA MAGOLAJ- újra hidratálja a hajat és táplálja egyenként a hajszálakat, antioxidánsokat valamint és E-vitamint tartalmaz
MAKADÁMIA DIÓ OLAJ – újrahidratál és fényessé teszi a hajat
TENGERI SÓ – hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené
TENGERI ÁSVÁNYIANYAGOK- a hajnak rugalmasságot és ellenálló képességet nyújtanak.
DEKAVITAL B5/PROVITAMIN B5- a hidratálásban játszik szerepet és védi a hajat a kiszáradástól és ragyogóbbá teszi a hajat.