Professzionális hajprotézisek Hölgyek és Urak részére is!

Nincs ideje kivárni egy hajnövesztőszer hatását? Esetleg kétségek gyötrik, hogy beválik-e egyáltalán

Válasszon egy sokkal gyorsabb és biztosabb megoldást! Itt a Top Extension és a New Me Solution hajprotézis, teljes és foltos kopaszodásra! Ezek a rendkívül praktikus termékek nagy felületek
teljes kopaszodása esetén, remekül használható hajpótlások.

Most már észrevétlenül elfedhető a legdurvább hajhiányod is. Nagyon dekoratív természetes színekben választható, akár őszülő hajra is. 10-15 cm-es hosszúságban rendelheted.

New Me Solution & Top Extensions

A HairContrast  két fantasztikusan praktikus és esztétikus megoldást nyújt Számodra: Top Extensions-t és a New Me Solution-t.

Ezek a rendkívül praktikus termékek nagy felületek teljes kopaszodása esetén, remekül használható hajpótlások. Most már észrevétlenül elfedhető a legdurvább hajhiányod is. Nagyon dekoratív természetes színekben választható, akár őszülő hajra is. 10-15 cm-es hosszúságban rendelheted.

Ne maradj le róla! Érdeklődj még ma!

Email cím: profihaj@gmail.com

Kérlek írd meg, miben segíthetünk és mi emailben, vagy telefonon felvesszük Veled a kapcsolatot!*Adatkezelésünk megfelel a NÉBIH adatvédelmi előírásainak. Adatait bizalmasan kezeljük.Adatkezelés nyilvántartási száma NAIH-94297/2016