';

New Me Solution & Top Extensions – hajprotézis, kopaszodás gyors és esztétikus elfedésére

Kopaszodásra, foltos kopaszodásra, kemoterápia hatására kihulló haj gyors és esztétikus elfedésére tökéletes minőségi és kényelmes póthaj

Nemtől és kortól függetlenül a hajhullás bárkit érinthet, és számtalan típusa jelentkezhet: előfordulhat szétszórtan, foltos hajhullás formájában, vagy kialakulhatnak kisebb-nagyobb hajhiányos foltok is a fejbőr különböző területein.

De bármilyen okból és bármilyen formában is jelentkezzen a haj elvesztése, komoly lelki problémát okzhat, önbizalomhiányt vagy akár szégyenérzet is lehet a következmény.

A HairContrast  fantasztikusan praktikus és esztétikus megoldást nyújt Számodra: a New Me Solution-t.

Ezek a rendkívül praktikus pótlások nagy felületek teljes kopaszodása esetén, remekül használható hajprotézisek.

Image module

Ne aggódj! Most már észrevétlenül elfedhető a legdurvább hajhiányod is hajprotéziseink segítségével! Speciális monofill alalpanyagból áll, amely teljesen bőrbarát és maximálisan szellőzik. I.osztályú emberi remy hajból készül, garanciával. Nagyon dekoratív és természetes színekben választható, akár őszülő hajra is. 15 cm-es hosszúságban rendelheted. A lényeg, hogy személyre szabott megoldást kapsz. A hajprotézis ugyanis úgy lesz rádolgozva, majd fazonra igazítva a fejtetődön, hogy a környezeted sem fogja megmondani, hogy hajpótlást viselsz! …és ez a lényeg! Hiszen olyan természetes hatású lesz a végeredmény, hogy tényleg úgy érzed majd tőle, mintha visszakaptad volna a régi hajadat!

Keresd ezért az élményért, lakhelyedhez legközelebbi szakemberünket, a “Fodrászaink” menüpont alatt!

Hajprotézis árak:

Normal hajprotézis: 304 000 Ft
Air Skin hajprotézis: 340 000 Ft
289 000 Ft306 000 Ft
Short 15cm
10.New Me
289 000 Ft306 000 Ft

Előtte – Utána

Kíváncsi vagy rá? Lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre választ adunk!

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató