New Me Solution & Top Extensions – hajprotézis, kopaszodás gyors és esztétikus elfedésére

Kopaszodásra, foltos kopaszodásra, kemoterápia hatására kihulló haj gyors és esztétikus elfedésére tökéletes minőségi és kényelmes póthaj

Nemtől és kortól függetlenül a hajhullás bárkit érinthet, és számtalan típusa jelentkezhet: előfordulhat szétszórtan, foltos hajhullás formájában, vagy kialakulhatnak kisebb-nagyobb hajhiányos foltok is a fejbőr különböző területein.

Image module

DE BÁRMILYEN OKBÓL ÉS BÁRMILYEN FORMÁBAN IS JELENTKEZZEN A HAJ ELVESZTÉSE, KOMOLY LELKI PROBLÉMÁT OKOZHAT, ÖNBIZALOMHIÁNYT VAGY AKÁR SZÉGYENÉRZETET IS LEHET A KÖVETKEZMÉNY.

A HairContrast  két fantasztikusan praktikus és esztétikus megoldást nyújt Számodra: a Top Extensions-t és a New Me Solution-t.
Ezek a rendkívül praktikus pótlások nagy felületek teljes kopaszodása esetén, remekül használható hajprotézisek.

Ne aggódj! Most már észrevétlenül elfedhető a legdurvább hajhiányod is hajprotéziseink segítségével! Speciális monofill alalpanyagból áll, amely teljesen bőrbarát és maximálisan szellőzik. I.osztályú emberi remy hajból készül, garanciával. Nagyon dekoratív és természetes színekben választható, akár őszülő hajra is. 15 cm-es hosszúságban rendelheted. A lényeg, hogy személyre szabott megoldást kapsz. A hajprotézis ugyanis úgy lesz rádolgozva, majd fazonra igazítva a fejtetődön, hogy a környezeted sem fogja megmondani, hogy hajpótlást viselsz! …és ez a lényeg! Hiszen olyan természetes hatású lesz a végeredmény, hogy tényleg úgy érzed majd tőle, mintha visszakaptad volna a régi hajadat!

Keresd ezért az élményért, lakhelyedhez legközelebbi szakemberünket, a “Fodrászaink” menüpont alatt!

Please login or register to see price
Top Extension
Please login or register to see price

Hajprotézis árak:

New Me Solution hajprotézis: 265 000 Ft
Top Extensions hajprotézis: 265 000 Ft

Előtte – Utána

Kíváncsi vagy rá? Lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre választ adunk!

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató