Hajritkulás és kopaszodás gyors és esztétikus elfedésére szolgáló pepi póthaj

tparting paróka felhelyezés

Ha hajritkulástól szenvedsz, gyors és látványos megoldásokat kínálunk a kopaszodó fejbőröd azonnali elfedésére.

Szeretne esztétikus és kényelmes megoldást a hajritkulása elfedésére elérhető áron? Itt a megoldás! A Tparting fejtetődúsítása a legjobb minőségű emberi remy hajból készül, mely természetes hatást biztosít, fix és láthatatlan az illesztése. Rugalmas rögzítésének köszönhetően, a viselése rendkívül kényelmes. Egy pillanatig sem fogja érezni, hogy húz, szorít, vagy zavar. Illesztése növényi ragasztóval történik, ami nem irritál, így érzékeny  fejbőrre is ajánlott, mivel az illesztés minimális mértékben érintkezik a fejbőrrel. A prémium kategóriás 100% emberi haj pedig az összedolgozás után olyan észrevétlenül simul bele az eredeti hajszálai közé, hogy senkinek sem fog feltűnni, hogy póthajat visel! Az árak a mérettől függően alakulnak, ezért is fontos, hogy szakképzett fodrászpartnerünkkel  konzultáljon, melyik méret és szín a legtökéletesebb az Ön számára.

Minőségi 100% emberi hajból készült kényelmes pepik és póthajak.

Természetes hatású eredményt szeretne? Válasszon személyre szabott megoldást! Nem szeretné amúgy is kevés, ritka és érzékeny haját drága csatos pótrésszel terhelni? Nem szeretné hőillesztéssel, varrással és különböző megterhelő módszerekkel még ritkábbá tenni amúgy is gyenge haját? Itt a legmegnyugtatóbb megoldás az Ön számára a Tparting! Egyedi technikáknak és páratlan termékünknek köszönhetően, megtalálta az Ön számára a legmegfelelőbb és legkényelmesebb megoldást. Elég, ha egyeztet fodrászainkkal, akik elvégzik a szükséges műveleteket úgy, hogy Önnek esztétikus és komfortos, magabiztos megjelenése legyen. Keressen minket bátran!

T-Parting rövidhajú vörös paróka
szőke bioragasztós paróka emberi hajból

A Tparting teermékünket – különleges felhelyezési technikájának köszönhetően – ugyanis akár 6 hétig is hordhatja anélkül, hogy le kellene szednie póthaját. Nyugodtan nyaralhat, sportolhat, illetve hajat moshat vele a legmostohább időjárási körülmények között is biztosan tart. Viselése kényelmes, illesztése láthatatlan, tökéletes, diszkrét és esztétikust fedést nyújt az Ön számára a problémás fejtetőn.
Még egy nagy előnye a termékünknek:

Hajhosszabbítás során, ha rövid a fedőhaj, nagyszerű és esztétikus megoldást nyújt az összedolgozás során. hosszú hajú szőke paróka

A Tparting hajpótlás ideális kiválasztásához vegye  igénybe szakértő fodrászaink  segítségét a megfelelő  méret és szín kiválasztásához, illetve az esztétikus fazonra igazítás miatt.. A póthaj hajmosástól, hajmosásig lehet fent. Ez természetesen függ a haj és a fejbőr zsírosodásától. Ettől függően az időtartam lehet 1, vagy akár másfél hét is. Új felhelyezés esetén új ragasztócsíkot kell feltenni. A leszedés során az oldószerből nem kell sokat használnia, azaz kis adag is elég a leszedéshez. Érdemes időben gondoskodnia oldószerről és ragasztócsíkról, hogy zavartalanul használhassa póthaját.

 

A Tparting termékünk tökéletes megoldás az Ön számára!

 23 különböző színben kapható

Tparting árak(Ft):
Tparting  20cm N-es méret: 46 830 Ft
Tparting  20cm XL-es méret: 60 880 Ft
Tparting  40cm XL-Long méret: 98 990 Ft
Tparting oldószer 50 ml: 3 520 Ft
Tparting ragasztócsík N-es 5 db-os: 5 770 Ft
Tparting ragasztócsík XL-es 5 db-os: 6 330 Ft
Tparting ragasztócsík N-es 25 db-os: 24 900 Ft
Tparting ragasztócsík XL-es 25 db-os: 27 850 Ft

Előtte-Utána

KÍVÁNCSI VAGY RÁ? LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA  ÉS MINDEN KÉRDÉSEDRE VÁLASZT ADUNK!