';

Hajritkulás és kopaszodás gyors és esztétikus elfedésére szolgáló pepi póthaj

Image module

Ha hajritkulástól szenvedsz, gyors és látványos megoldásokat kínálunk a kopaszodó fejbőröd azonnali elfedésére.

Szeretnél esztétikus és kényelmes megoldást a hajritkulásod elfedésére elérhető áron? Itt a megoldás! A Tparting fejtetődúsítása a legjobb minőségű emberi remy hajból készül, mely természetes hatást biztosít, fix és láthatatlan az illesztése. Rugalmas rögzítésének köszönhetően, a viselése rendkívül kényelmes. Egy pillanatig sem fogod érezni, hogy húz, szorít, vagy zavar. Illesztése növényi ragasztóval történik, ami nem irritál, így érzékeny  fejbőrre is ajánlott, mivel az illesztés minimális mértékben érintkezik a fejbőrrel. A prémium kategóriás 100% emberi haj pedig az összedolgozás után olyan észrevétlenül simul bele az eredeti hajszálaid közé, hogy senkinek sem fog feltűnni, hogy póthajat viselsz! Az árak a mérettől függően alakulnak, ezért is fontos, hogy szakképzett fodrászpartnerünkkel  konzultálj, melyik méret és szín is a legtökéletesebb a számodra.

Minőségi 100% emberi hajból készült kényelmes pepik és póthajak.

Egy olyan hajpótlást szeretnél, ami nem tűnik póthajnak? Válassz személyre szabott megoldást! Nem szeretnéd amúgy is kevés, ritka és érzékeny hajad drága csatos pótrésszel terhelni? Nem szeretnéd hőillesztéssel, varrással és különböző megterhelő módszerekkel még ritkábbá tenni amúgy is gyenge hajad? Itt a legmegnyugtatóbb megoldás a számodra a Tparting! Személyedre szabott megoldásának köszönhetően, a legmegfelelőbb és legkényelmesebb megoldás. Olyan természetesen simul saját hajadba, hogy még a környezeted sem fogja észrevenni, hogy az egy pótrész! Elég, ha egyeztetsz fodrászainkkal, akik elvégzik a szükséges műveleteket úgy, hogy az a számodra komfortos, magabiztos megjelenésű legyen. Keress minket bátran!

Image module
Image module

A Tparting pepi pótrészt – különleges felhelyezési technikájának köszönhetően – ugyanis akár 6 hétig is hordhatod anélkül, hogy le kellene szedned póthajad. Nyugodtan nyaralhatsz, sportolhatsz, illetve hajat moshatsz vele, a legmostohább időjárási körülmények között is biztosan tart. Viselése kényelmes, illesztése láthatatlan, tökéletes, diszkrét és esztétikust fedést nyújt számodra a problémás fejtetőn. Még egy nagy előnye, hogy hajdúsítás során, ha rövid a fedőhaj, nagyszerű és esztétikus megoldást nyújt az összedolgozás során.

Image module

A Tparting hajpótlás ideális kiválasztásához vedd igénybe szakértő fodrászaink  segítségét a megfelelő  méret és szín kiválasztásához, illetve az esztétikus fazonra igazítás miatt. A póthaj hajmosástól, hajmosásig lehet fent. Ez természetesen függ a haj és a fejbőr zsírosodásától. Ettől függően az időtartam lehet 1, vagy akár másfél hét is. Új felhelyezés esetén új ragasztócsíkot kell feltenni. A leszedés során az oldószerből nem kell sokat használnod, azaz kis adag is elég a leszedéshez. Érdemes időben gondoskodnod oldószerről és ragasztócsíkról, hogy zavartalanul használhasd póthajad.

A Tparting pepi pótrészt csak hajápolóinkkal együtt ajánljuk! Így garantálható csak az, hogy hajpótlásod hosszú ideig, szép, élettel teli lesz. A Whitemineral sampon és hajvaj, valamint speciális póthaj kefénk rendszeres használata a garancia arra ugyanis, hogy ne töredezzen a póthajad és fésülése során ne hulljon ki az illesztéséből. Ez a Te érdeked is, hiszen a lényeg az, hogy pótlásod hosszú ideig hű társad maradhasson!

59 000 Ft118 000 Ft
Szin skála
T-Parting
59 000 Ft118 000 Ft

Tparting árak:

Tparting  20cm N-es méret: 46 830 Ft
Tparting  20cm XL-es méret: 60 880 Ft
Tparting  40cm XL-Long méret: 98 990 Ft
Tparting oldószer 50 ml: 3 520 Ft
Tparting ragasztócsík N-es 5 db-os: 5 770 Ft
Tparting ragasztócsík XL-es 5 db-os: 6 330 Ft
Tparting ragasztócsík N-es 25 db-os: 24 900 Ft
Tparting ragasztócsík XL-es 25 db-os: 27 850 Ft

Hogyan készül?

Előtte – Utána

Kíváncsi vagy rá? Lépj velünk kapcsolatba és minden kérdésedre választ adunk!

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató