1. Póthaj termékeink 100%-ban Remy (szálirányos) emberi hajak.
  2. Vizes állapotban tilos fésülni és törölközővel dörzsölni a Póthajat. A forró hajszárító használata csökkenti a Póthaj élettartamát.
  3. Higiéniai okokból a használt Póthajat nem lehet kicserélni, illetve visszaszolgáltatni.
  4. Csere csak eredeti és sértetlen csomagolás esetén lehetséges 8 munkanapon belül, amennyiben téves szín került kiszállításra.
  5. Garancia a Póthajra nem érvényesíthető a rajta elvégzett kémiai beavatkozás után. A Póthaj használatáért a legelső művelettől kezdve a vásárló vállalja a felelősséget. A Póthaj festése, világosítása, dauerolása saját felelősségre végezhető. Javasoljuk, hogy bízza professzionális szakemberre a szükséges beavatkozásokat, valamint a professzionális felhelyezést.
  6. A Póthaj rendszeres és alapos ápolása nagyon fontos. A HairContrast nem vállal felelősséget a Termék felhasználásáért és egyéb eljárásokért, amikor a pótrész károsodását okozzák.
  7. A Póthaj a felhelyezés napjától 4 hétig garanciában részesül. Nem vonatkozik garancia a póthajra, ha a felhelyezés napján nincs érvényesítve a garancia alapját képező Kék Kártya és nem történik meg honlapunkon a regisztráció.
  8. Pénz visszafizetési garancia nincs termékeinkre! A 4 hetes garancia időn belül bekövetkező minőségi hiba esetén a hajat szakszerű vizsgálat után, (ha reklamáció indokolt) csak cserélni tudjuk.
  9. Minőségi reklamáció esetén, a kifogásolt hajat Dániában vizsgáltatjuk be szakszerű körülmények között. A reklamáló ügyfelünk 10 000 Ft letéti díjat köteles fizetni, amely jogos reklamáció esetén, a csere pótrésszel visszajár.
  10. A Vásárló csak – még nem felhelyezett – Termék megvételétől állhat el úgy, hogy vételár visszatérítésre jogosult.