WHITE MINERAL hajápoló termékek

A WHITE MINERAL a hagyományos skandináv összetevők felhasználásával hajtípustól függetlenül, kifejezetten a hosszú haj ápolására fókuszál.

Ahogy a haj növekedése során meghaladja a vállig érő hosszúságot, súlya a hajtő zsírosodását okozza, míg a hajvégek szárazak maradnak. Ez élettelennek látszó összhatást eredményez. Sajnos a hosszú haj könnyebben gubancolódik, ami a hajszálak eltöredezettségét okozza, emiatt válhat a haj vékonyszálúvá, kuszává és nehezen kezelhetővé.
A legtöbb szintetikus olajat használó hajápolószerrel ellentétben a White Mineral tiszta, természetes zsírt, növényi olajokat, és a megfelelő ásványok nagy koncentrációját tartalmazza, melyek beépülnek a hajba, így segítve a fejbőrt és a hajszálakat a belső hidratációban, a haj elnehezedése és gubancolódása nélkül.

White Mineral Daily Protecting termékcsalád
White Mineral Daily Protecting termékcsalád

A White Mineral organikus összetevők, gyógynövények, és speciális ásványok egy sorában hasznosítja a világ legtöbb természetes eszközét, így válik a hosszú haj ápolására alkalmas készítménnyé. A fejbőr és a haj egészségének helyreállítása biztosítja a hajnövekedés egészséges ütemét, a hajkorona kezelhetővé válik, ezáltal erősödik a hajszerkezet, a megnövelt formázó hatás pedig lehetővé teszi a jobb kezelhetőséget.
A gyönyörű Koppenhágát továbbra is a világ egyik legkörnyezet barátabb városaként tartják számon. Peter Andersen Dániában fejlesztette ki a White Mineralt. Az ő célja, feladata, elkötelezettsége, magas minőségű, természetes anyagokból álló termékeket létrehozni, környezetbarát és újrahasznosítható anyagok felhasználásával.

A WHITE MINERAL kifejezetten hosszú hajra lett kifejlesztve. A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

Termékeink

White Mineral Daily Protecting Shampoo

White Mineral Daily Protecting Shampoo

Kifejezetten hosszú hajra tervezve. Természetes fehérjéket tartalmaz, amelyek behatolnak a haj szerkezetébe, hogy erősítsék és csökkentsék a károsodást. Bevonja a hajat, és ápoló elemekkel látja el, amelyek érezhetően puhítják és lágyabb tapintásúvá teszik

A White Mineral Daily Protecting Sampon szulfátmentes készítmény, amely olyan természetes nyugtató és karbantartó adalékokat tartalmaz, mint a ginkgo biloba, kamilla, narancs, mályvarózsa, édeskömény, édesgyökér és egérfarkfű. Ezeket a hozzávalókat a hajra és fejbőrre gyakorolt jótékony hatásaik miatt válogatták, és már évszázadok óta használatosak hagyományos szépítészeti eljárások során. A termék szójából , búzából, kukoricából és zabból kivont természetes fehérjéket és aminosavakat tartalmaz, ezek beépülve a haj szerkezetébe csökkentik a károsodás mennyiségét, és természetes kondicionálókkal vonják be a hajat. A panthenol, más néven B5 provitamin hidratálja és fényesebbé teszi a hajat, míg a levendula- és a citromfűolaj kényezteti az érzékeket.

Használati útmutató

White Mineral Daily Protecting Conditioner hajkondicionáló

White Mineral Daily Protecting Conditioner hajkondicionáló

Kifejezetten hosszú hajra kifejlesztve. A természetes fehérjék ápolják a hajvégeket, csökkentik a gubancolódás esélyét, növelik a hajformázás időtállóságát, valamint megvédik a hajat a további környezeti hatásoktól.

A White Mineral Daily Protecting Conditioner parabénmentes készítmény, mely természetes adalékokat tartalmaz: tea, egérfarkfű, édeskömény, narancs, mályvarózsa, kamilla, édesgyökér és ginkgo biloba nyugtatja és ápolja a hajat és fejbőrt, anélkül, hogy elnehezítené azt. A szójából és kukoricából nyert természetes fehérjék ápolják és erősítik a hajat, és ellenállóvá teszik azokkal a problémákkal szemben, melyek a hosszú haj viselésével járnak. Ezek a természetes fehérjék a környezeti hatásokkal szemben is védik a hajat, csökkentik a gubancolódást, és növelik a hajformázás időtállóságát. Panthenol, azaz B5 provitamin emeli a haj fényét, védi és hidratálja a kutikulát a szükséges helyeken. A White Mineral Daily Protecting Conditioner használható kiöblítés nélkül is, ez a hajtípus önálló szükségletein múlik.

Használati útmutató

White Mineral Protecting hairbutter

White Mineral Protecting hairbutter

Kifejezetten a hosszú haj ápolására kifejlesztve.
A természetes összetevők ápolják a végeket, csökkentik a gubancolódást és növelik a hajformázás időtállóságát, míg védik azt a környezeti hatásokkal szemben.

Egy gazdag pakolás a nagyon száraz, sérült és vegyi anyagokkal kezelt hajra, ami használat után puhává és selymessé teszi azt, anélkül, hogy elnehezítené. A törpemálna- és makadámia olaj hidratálja a fejbőrt és a hajat, puhává és fényessé teszi azt. A B5 provitamin a hajba zárja a nedvességet, és megvédi a kiszáradástól.
TÖRPEMÁLNA MAGOLAJ- újra hidratálja a hajat és táplálja egyenként a hajszálakat, antioxidánsokat valamint és E-vitamint tartalmaz
MAKADÁMIA DIÓ OLAJ – újrahidratál és fényessé teszi a hajat
TENGERI SÓ – hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené
TENGERI ÁSVÁNYIANYAGOK- a hajnak rugalmasságot és ellenálló képességet nyújtanak.
DEKAVITAL B5/PROVITAMIN B5- a hidratálásban játszik szerepet és védi a hajat a kiszáradástól és ragyogóbbá teszi a hajat.

Használati útmutató

White Mineral Daily Proctecting kondicionáló balzsam

White Mineral Daily Proctecting kondicionáló balzsam

A White Mineral Protein Sealer kifejezetten a White Mineral Daily Proctecting kondicionáló balzsam után kell használni, lezárva a kutikularéteget.

A White Mineral Protein Sealer kifejezetten a White Mineral Daily Proctecting kondicionáló balzsam után kell használni. Ez az utolsó ápolási fázis, amely segít lezárni a kutikula réteget minden egyes hajszálon biztosítva a kondicionáló összetevőnek, hogy bejussanak a hajszerkezetében.
A Sealer természetes egérfarkfű, édeskömény, narancs, athea, kamillavirág, édesgyökér, gyömbér és tea antioxidánsok természetes kivonatát tartalmazza, hogy ápolja a fejbőrt és a hajat, amely így megerősődík a maszkos kezelés során.
A természetes szója- és kukorica fehérje szintén ragyogást és selymes simaságot nyújtanak a hajformázáskor. A mentaolaj fríss illata összhangba kerül a haj lágyságával és lehetővé teszi a különleges styling-ot.

Használati útmutató

White Mineral árak(Ft):
Daily Protecting Shampoo 250ml: 5 760 Ft
Daily Protecting Shampoo 100 ml: 2 820 Ft
Daily Protecting Conditioner 250 ml: 6 160 Ft
Daily Protecting Conditioner 100 ml: 2 960 Ft
Protein Sealer 100 ml: 2 960 Ft
Protecting Hairbutter: 100 ml: 7 770 Ft
Protecting Hairbutter: 1000 ml: 31 092 Ft
White Mineral luxus gőzölgős hajvasaló: 52 050 Ft