Fodrászok egymásért!

Fodrászok egymásért!

Az, hogy a HairContrast-nál dolgozni jó dolog, eddig is köztudott volt. Fodrászpartnereink ugyanis egymást segítik a munkákban. Ha például van egy különleges hajritkulási probléma, ami speciális felhelyezést igényelne, akkor felhívják egymást, „megszakértik” a problémát, hogy a lehető legideálisabb megoldást nyújthassák kliensüknek. Olyan eset is előfordult már, hogy leutaztak egymás városába egy kis szakmai eszmecserére, vagy felhelyezési technikák felfrissítésére. A rendszer tehát jól működik, ezért merült fel Murányi Katalin oktatófodrászunkban: miért is ne merne még nagyobbat álmodni. Létrehozni egy olyan fodrászokat segítő szervezetet, ami nemcsak HairContrast-os témákban, de egyéb fodrász szakmai kérdésekben is ugyanezt a gondoskodást és szakmai segítségnyújtást biztosítaná.

Létrehozta a FEST-et, ami már nevében is jól fest..  A Fodrászok Egymást Segítő Társulását.

Murányi Katalin a társulás alapítója így vallott erről:

„Sokat agyaltam, hogyan legyek akár egyedi, vagy különbözzek, illetve térjek el a “hagyományos” fodrászattól. Mert valljuk be már nem a 80-as évek sima fodrász-vendég viszony vagy fodrász- területi képviselő kapcsolat.

Lenne egy olyan fodrász közösség, ahol a tanulás, eszmecsere, üzletfejlesztés, egymás megismerése, kapcsolatépítés stb.   De nem utolsó sorban egymás kollegái!

Fodrászok Egymást Segítő Társulása-FEST

Régen… a Stella fórumokat szervezett évi 1 alkalommal, ami valljuk be hasznos volt sok tekintetben. Viszont már nincs ilyen, de nagyon jó lenne.

Mindent 1 helyen…sok újításra éhes fodrásszal…és szinte minden márka 1 helyen!!

Így azok a fodrászok, akik keresik a megoldást a vendégeiknek, hogy segítsenek a hajveszteségeiken, illetve a hajritkulásra. A HairContrast egy nagy család, ahol mindenki segít mindenkinek. 

Sokaknak tudtunk segíteni és sok vendéget hozott a HairContrast talán a F.E.S.T. csoport, ha elindul még több fodrász akarja elsajátítani a HairContast technikáit, ami a Covid okozta károkat is túléli.

Maximálisan egymásra van utalva: vendég a fodrászra.”

A Fodrászok Egymást Segítő Társulása a következő célokat tűzte ki maga elé:

  1. Tanulás (egymástól), kommunikáció, feladat, siker, nézetkülönbségek, stratégia, üzlet fejlesztés, tréningek, egymás megismerése,
  2. Fodrászat küldetése, célja, túlélni a válságot károkat,
  3. Szakmai diskurzus, 
  4. Hasznos előadások,
  5. Kapcsolat építés,
  6. Hosszútávú együttműködés,
  7. Saját konferenciák, programokkal,
  8. BUSINESS DAYS és ide már a nagyker-kisker és beszállítók is lennének. Csak idáig el kell jutni??

A társulásra felfigyelt hazánk legnagyobb fodrász szakmai portálja is a Fodrászinfó és egy terjedelmes interjút közölt le a FEST alapítójával Murányi Katalinnal. A cikket a Fodrászinfó honlapján és Facebook oldalán egyaránt elolvasható.

Vissza a blogba