Milyen megoldásokat nyújt hajproblémáidra a HairContrast?

Hajritkulástól szenvedsz?

A Tparting pepi pótrész nem olyan nehéz, meleg és drága mint a legtöbb paróka!
Fodrász segítsége nélkül 2 perc alatt, akár Te is felhelyezheted!
Rendkívül esztétikus, tökéletesen simul az eredeti hajadba!
Bioragasztója nem irritálja a fejbőröd, alatta szellőzik és nő is a saját hajad!
Csatos és ragasztós változatban is használhatod!

Kopaszodás a problémád?

Bármekkora is a hajhiányod, van rá személyre szabott megoldásunk! A Secret Spot kisebb, a New Me nagyobb területen elhelyezkedő foltos kopaszodásodra, a Top Extension hajprotézise pedig fejtetőn történő kopaszodásra nyújt számodra megnyugtató alternatívát. Teljes hajhiányod, a speciális kidolgozású Airskin parókával oldhatod meg.

Miért ideális, ha fodrász vagy?

Bármilyen hajhiánnyal küzdő vendégeden tudsz majd segíteni! Személyre szabott megoldásokat kínálhatsz minden fajta hajritkulásra és kopaszodásra, amiknek így nem lesz konkurenciája a hazai piacon! Mérlegelésednél az is egy fontos szempont lehet a számodra, hogy ezek a hajpótlások, valamint a hozzá tartozó hajápoló termékek kitűnően értékesíthetőek. Vendégeiden, akiken segítessz, visszatérő, állandó vendégeid lesznek, hiszen csak Tőled fogják tudni megkapni ezt a szolgáltatást. A hajpótlásokhoz adott garanciarendszerünk pedig nemcsak számodra, de vendégeid számára is megfelelő biztonságérzetet nyújtanak.

Miért ideális ha vendég vagy?

Póthajra nemcsak akkor lehet szüksége egy nőnek, ha hosszabb, dúsabb frizurát szeretne. Sajnos előfordulhat, hogy bizonyos betegségek, hormonális változások következtében a hajszálak hullani kezdenek, a frizura megritkul, kopaszodás indul be. Ez mindenkinél súlyos lelki tünetekkel is jár, amit egy szép hajpótlással sikeresen lehet orvosolni. Addig is, amíg a hajhullás meg nem szűnik, egy nívós pepi, vagy tupé pótrész, vagy egy profin kivitelezett hajprotézis feledtetni tudja a negatív gondolatokat, jót tesz az önbizalomnak, és ezzel segíti a gyógyulást is.

Keress fel minket bizalommal, és rendelj igényesen kivitelezett, valódi emberi hajból készült, természetes megjelenésű kellékeket hajpótláshoz, fejtető dúsításhoz olyan márkák termékeiből, mint a Tparting pepi pótrész, vagy a Top Extension hajprotézisei! Kedvcsinálóként íme a mottónk:

“Egy hajpótlás, akkor igazán profi, ha nem tűnik póthajnak” /Peter P.B.Andersen CEO Nordic HairCompanies

Nyerd vissza az önbizalmad természetes hatású hajpótlás használatával! Vedd fel velünk a kapcsolatot honlapunkon közzétett elérhetőségeinken!