Összegyűjtöttük Neked, miért éri meg elsajátítanod egyedi felhelyezési technikáinkat

Az alábbiakban összefoglaljuk miért lehet ideális alternatíva számodra, ha partnerünk vagy!
Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket, megmutatjuk az árakat és egy rövid kis videóból megtudhatod azt is, hogy vélekednek róla azok a fodrász kollegáid, akik már kipróbálták.

MIT VÁRHATOK?

Alapos és személyre szabott oktatást, ami után egy olyan technika birtokába kerülsz, ahol nem lesz régiódban konkurenciád, tehát csak nálad tudják majd az érdeklődők igénybe venni ezt a szolgáltatást. Mivel állandóan visszatérő vendégeket generál számodra és a termékek árából is kedvezményt kapsz, ha még a felhelyezési munkadíjat is hozzászámítjuk, korrekt bevételt biztosít számodra.

MENNYIBE KERÜL?

Az oktatás ára 30.000 Ft, de a sikeres értékesítéshez szükséged lesz bemutató termékekre is, ami alapján vendégeidnek kiválaszthatod a megfelelő pótrészt.

Gyakori kérdések

Összecsukható tartalom

Milyen szolgáltatásokkal dolgozhatsz?

Női és férfi hajpótlásokkal. Hajritkulástól szenvedő női és kopaszodó férfi vendégeidnek nyújthatsz megnyugtató megoldást pepi pótrészekkel, illetve hajprotézisekkel hajproblémájára.

Miért éri meg ezzel foglalkoznod?

Összefoglaljuk 6 pontban:
1., Egyedi technikákkal dolgozhatsz
2., Folyamatosan visszajáró vendégeid lesznek
3., Zárt értékesítés, csak Te dolgozhatsz vele
4., Komoly bevételeket generál számodra
5., Teljeskörű marketing támogatást kapsz
6., Folyamatos szakmai segítségnyújtásban részesülsz

Mennyire van erre a szolgáltatásra kereslet?

Folyamatosan jelentkeznek az érdeklődők hajproblémájukkal nálunk és fodrászpartnereinknél az ország minden részéből. Jó és igényes hajpótlásokra óriási az igény. Vendégeink számára hatalmas csáberő, hogy végre rátalálhatnak olyan fodrász szakemberekre, akik órák alatt képesek megoldani hajritkulásukat, vagy kopaszodásukat.

Mennyire tudsz eredményes lenni ebben az ágazatban?

Azok a fodrászpartnereink, akik hatékonyan képesek saját magukat is menedzselni, például szalonjuk folyamatos Facebook reklámozásával, munkáik állandó megosztásaival, promóciójával, azok nagyon szép jövedelemre tesznek szert ebből a szolgáltatásból. Kiemelt partnereink havi szinten komoly bevételeket generálnak a HairContrast termékek felhelyezése által.

Milyen termékekkel dolgozhatsz?

A női hajpótlás esetén a Tparting papi pótrésszel segíthetsz ritkuló hajú női vendégeiden. A férfi hajpótlás esetén pedig a New Me hajprotézis fog megnyugtató alternatívát nyújtani férfi vendégeidnek kopaszodásukra.

Milyen formában zajlik a bemutató?

Szigorúan szűk körű, 1-2 fős bemutatókat tartunk. Mindezt azért, mert a fodrászok ezt sokkal jobban szeretik. Az elmúlt évek során ugyanis sok fodrásszal beszéltünk, akik arról számoltak be, hogy egy nagy létszámú oktatás esetén sokkal nehezebb elsajátítaniuk bármilyen tudás anyagot. A gyakorlás esetén nincs annyi idő és lehetőség egy személlyel foglalkozni, sokszor frusztráltabbak voltak kollégáik előtt és nem mertek megkérdezni dolgokat, nehogy társaik furcsán nézzenek rá, hogy ő ezt miért nem érti. Nálunk viszont oldott, közvetlen légkör uralkodik, sokkal bátrabban mer kérdezni és gyakorolni, mert tudja, hogy egyrészt bőven van ideje rá, hisz addig gyakorolhat, amíg úgy nem érzi, hogy tökéletesen tudja az adott felhelyezési technikát, másrészt mivel csak az adott oktatófodrász és ő van jelen, így ez a közvetlenebb viszony is segít a könnyebb tanulásban.

Mi történik a bemutatón?

Először egy finom kávé a hangulat oldása érdekében, rövid ismerkedés, majd belecsapunk a lecsóba! Az elméleti résszel kezdünk, ahol felvázoljuk, hogy az előttünk lévő 4 óra hossza során mi mindent fogunk megmutatni. Az elméleti részt a gyakorlat követi, itt először az oktatófodrász megmutatja a felhelyezési technikákat, majd lehetőséged van rá, hogy jó alaposan begyakorolhasd a látottakat. Nincs idegeskedés, nem szorít az idő, addig gyakorold, amíg úgy nem érzed, hogy már jól megy. A bemutató végén felvázoljuk, hogy mire számíthatsz HairContrast fodrászpartnerként, miként rendelhetsz a jövőben, hogyan menedzseld magad a sikeres értékesítés érdekében, valamint hogyan tartsuk a folyamatos kapcsolatos a hatékony együttműködés érdekében.

Milyen kedvezményekben részesülök, ha Haircontrast partnerré válok?

Partnerünkként jogosult vagy arra, hogy fodrász áron kapd meg termékeinket. Így a munkadíjon felül még a termék árából is részesedhetsz. Folyamatos reklám kampányainknak köszönhetően, hirdetéseinkre reagáló érdeklődőket irányítunk hozzád, növelve ezáltal forgalmadat.

Hogyan jelentkezhetek a bemutatóra?

A „JELENTKEZEM MOST” gombra kattintás után válaszd ki oktatófodrászaink közül, hogy kihez mennél el bemutatóra. Kattints a képre és máris hívhatod kiválasztott oktatófodrászodat időpont egyeztetés végett.

Akció!

Úgy döntöttünk, hogy megajándékozunk Téged és ingyenesen sajátíthatod el technikáinkat, ezzel is segítve azt, hogy megoldást nyújthass ritkuló hajú vendégeidnek! Így csak a kezdőcsomagok árát kell kifizetned! Sőt még egy meglepi! Ezt a 30.000 Ft-os oktatási díjat még a kezdőcsomagod árából is levonjuk!

  • Így a női hajpótlás oktatási díja: 35.000 Ft

  • A férfi hajpótlás oktatási díja: 135.000 Ft lesz!

(Az akció visszavonásig érvényes!)
_____________

Mennyibe kerül?

A női hajpótlás felhelyezési technikáját 95.000 Ft-ért sajátíthatod el.
A férfi hajpótlás felhelyezési technikáját 195.000 Ft-ért sajátíthatod el.

Miből áll ez az összeg?

Női hajpótlás esetén:
A bemutató árából, ami 30.000 Ft-ba kerül
A Tparting minta kedvezményes ára: 84.000 Ft helyett, csak 40.000 Ft
A színgyűrű kedvezményes ára: 40.000 helyett, csak 25.000 Ft

Férfi hajpótlás esetén:
A bemutató árából, ami 30.000 Ft-ba kerül
A hajprotézis minta kedvezményes ára: 289.000 Ft helyett csak 145.000 Ft
A színgyűrű kedvezményes ára: 30.000 Ft helyett 20.000 Ft

Miért éri meg kifizetned?

Mert a bemutató mellé kapsz egy általad választott hajpótlást szinte féláron! Ha azt az első vendégednek értékesíted, máris visszajött a bemutató ára!

Női és férfi hajpótlás esetén ahhoz, hogy hatékonyan tudj egyeztetni érdeklődőddel szükséged van mintatermékekre. Ha van készleten mintád a hajpótlásból, akkor vendéged testközelből is láthatja, milyen termékbe fekteti pénzét. A színgyűrű pedig segít Neked egyeztetni azt, hogy milyen színben rendeld meg vendéged hajpótlását.

Kedves Jelentkezők!
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a tanfolyamokra való jelentkezés véglegesítéséhez 10.000 Ft foglaló átutalása szükséges. Amennyiben a foglaló a képzés napja előtt min. 5 nappal nem érkezik meg bakszámlánkra, nem tudjuk garantálni a szabad helyet. Így tudjuk biztosítani mindenki számára a lehetőséget. Ezen összeg természetesen az oktatás árából levonásra kerül.
Banki adataink:
Név: HairContrast-Hungary
Bank: OTP Nyrt
Számlaszám: 11734262-20001209
Összeg: 10.000 Ft
Közlemény: Képzés

Megmutatjuk, miként vélekednek azok, akik már a partnerünkké váltak!

10 év tapasztalata, hogy a HairContrast fodrászainkért rajonganak vendégeik!

„Vendégeim hálás tekintete mindenért kárpótol” – Murányi Kata (HairContrast partner fodrász)

Ha nekik bevált, Neked is beválhat! Segíts problémás hajú vendégeiden!