Hajjal, vagy haj nélkül?

Hajjal, vagy haj nélkül?

Zamfir erősen kopaszodott. Ez a tény nemcsak számára okoz állandó kényelmetlenséget, de több ezer férfi sorstársának is. Ilyen esetben három dolgot tehet a kedves delikvens.
1., Hagyja úgy, ahogy van, amolyan Vilmos hercegesen…
2., Vagy Bruce Willis módjára lenyírja kopaszra…
3., Esetleg hajpótlást használ, mert szeretné, hogy olyan dús haja legyen, mint régen.
Zamfir ez utóbbit választotta.

Tegyük hozzá nem mindenki számára ez a legjobb megoldás. Ha ugyanis egy férfiember számára kényelmesebb viselet nullásgéppel megszabadulni maradék hajpamacsától, teljesen felesleges a régi hajkoronáról ábrándoznia, hisz egy huszárvágással megoldja a hajápolással járó gondokat-bajokat.
Ilyen esetekben viszont egy dolgot mindenképp érdemes szem előtt tartani. Vajon mennyire szép a fejformám ahhoz, hogy a kopaszság jól álljon: mint Bruce Willisnek, vagy Jason Stathamnak… Mert bizony a kopaszság sem áll mindenkinek jól. Ha ugyanis lapos a tarkó, vagy tojás a fejforma, akkor elég béna összhatást tud nyújtani a tarkopaszság. Egy szép fazonra igazított hajpótlás ilyenkor sok mindent takar. Zamfir is így gondolta ezt…

Szokatlan lelkesedéssel lépett be barátnőjével ajtónkon. Nem élte meg tragédiaként kopaszságát, de zavarta. A rá jellemző lezserséggel lépett túl ezen a problémán, ami jó, mivel – párja elmondása szerint – más helyzetet is hasonló könnyedséggel kezel. Már az első mondatok után megláttuk benne a potenciált és felajánlottuk neki, hogyha nyíltan vállalja arcát, árengedményt is tudunk biztosítani a számára. Mondanunk sem kell ettől még jobban felvillanyozódott. Így fordulhatott az elő, hogy nyíltan tudott beszélni problémájáról, mindenféle szégyenérzet nélkül. Ez számunkra is jól jött, mert régóta kerestünk egy olyan kuncsaftot, aki mer nyilatkozni, ezáltal hasonló sorstársainak is utat, alternatívát mutatni.

Szóval belekezdett Zamfirunk és felvázolta miért választott minket. Úgy akarta érezni, hogy újra visszakapja régi hajkoronáját, mivel üzletemberként a hajas frizurát a kopasz fejnél sokkal szalonképesebbnek érezné az ügyfelek előtt.

Nekiláttunk!

Három órával később, amikor újból a véleményét kértük, Zamfir többet nézett a tükörbe, mint a kamerába! Számára is hihetetlen volt a változás és mint mondta – „még erősen szoknia kell ezt a kinézetet”.
Kedvese mindenesetre hamar hozzászokott. Egy hatalmas puszival prezentálta, mit gondol barátja hirtelen átváltozásáról…

Vissza a blogba