Hajpótlás, vagy hajnövesztőszer?

Hajpótlás, vagy hajnövesztőszer?

Ritkul, vagy hullik a hajad és szeretnéd megtalálni a legideálisabb megoldást önmagad számára? Amikor szétnézel a neten, vagy utána olvasol különböző magazinokban, mindenféle jobbnál jobb és rosszabbnál rosszabb megoldás közül választhatsz. Ezek a kérdések mind-mind nagy dilemmát okozhatnak, de a válasz rájuk végtelenül egyszerű. Pont ezért, hogy te se érezd bonyolultnak megpróbáljuk mi is a lehető legegyszerűbben és legközérthetőbben felvázolni.

Tehát vegyük az alaphelyzetet. Ritkul a hajad és szeretnéd, hogy: 

vagy ne ritkuljon tovább… 

vagy azt, hogy ne legyen látható, hogy ritkul…

 

A megoldások felvázolásánál számba veszed a lehetőségeket. Választhatsz:

  • hajbeültetést…
  • hajnövesztőszert…
  • hajpótlást…

De melyik a legjobb?

1., Hajbeültetés? Drága, hosszadalmas, sok türelmet igénylő folyamat és egyáltalán nem biztos, hogy nálad is működik.

2., Hajnövesztőszer? Hosszadalmas folyamat, egyáltalán nem biztos, hogy nálad is működik, viszont előnye, hogy legalább nem drága, megéri vele kísérletezni, ha van türelmed hozzá.

3., Hajpótlás? Egy minőségi, jó pótrész nem olcsó, viszont gyors megoldást nyújt, emiatt nincs kockázata, mert a befektetett pénzedért olyan megoldást kapsz, ami biztos beválik.

Végig nézve a három opciót, világosan kitűnik, hogyha kockázati oldalról közelítjük meg a kérdést, akkor a hajpótlás jár a legkevesebb kockázattal, hiszen egyrészt biztosan és tökéletesen elfedi a ritkuló részt, másrészt órák alatt képes végleges megoldást nyújtani erre a problémára. A hajnövesztőszereket azoknak a hajpótlás ellenes ügyfeleinknek ajánljuk, akik semmi szín alatt nem bírnának elviselni semmilyen pótrészt sem a fejükön és van türelmük ahhoz, hogy kivárják, vajon náluk is beválik-e az adott szer. Kockázat tehát van bőven, viszont mivel nem horror áron kaphatók ezek a készítmények, mégis kisebb a rizikó faktora mint egy hajbeültetésnek… Apropó hajbeültetés… ha már itt járunk félre ne értsen minket senki, mert nem azt mondjuk, hogy rossz ez a módszer. Különben nem dübörögne ez a biznisz. Sokan hisznek benne és mi ezt elfogadjuk és tiszteletben is tartjuk. Viszont vannak bizonytalanok is. nekik útmutatás kell, alternatíva kell, hogy mérlegelni tudjanak. Ebben szeretnénk segíteni.

Minden szentnek maga fele hajlik a keze, így nekünk is. Mi elsősorban a hajpótlást preferáljuk. Azért is kezdtünk ezzel foglalkozni, mert olyan opciót akartunk nyújtani, ami gyors, biztonságos és a befektetett pénzéért a vendég biztosan valós és látható eredményeket is kaphat.

Akkor mi is a mi konkrét alternatívánk?

A Tparting pepi pótrész. Egy olyan pótrész, ami nem tűnik annak. Ez kell, hogy legyen egy hajpótlás legfontosabb tulajdonsága. Ha a pótlás természetes hatású, ízlésesen és észrevétlenül illeszkedik a saját hajba, akkor senkinek nem fog feltűnni, hogy ez nem az eredeti saját haj. A végeredmény ebben az esetben tehát olyan mintha semmiféle hajritkulása nem lenne a vendégnek, hanem a saját haja lenne ennyire szép, dús és dekoratív. Mindezt a hatást órák alatt érheti el a kliens, a befektetett pénze tehát nem hosszú hónapok múlva, hanem pár óra alatt megtérül. 

„Tessék választani!” – így szólt anno egy népszerű könnyűzenei műsor címe. Az kockázat nélkül élvezhető volt. De ha már úgymond „zsebre megy a játék” azért választani sem annyira könnyű…

Vissza a blogba