A Tparting pepiről

A Tparting pepiről

Beszéljünk a Tparting pótrészről. Hajritkulástól szenvedsz? Eldöntötted, hogy hajpótlásban gondolkozol? Már csak a számodra legmegfelelőbbet kellene megtaláld? 

Maradjunk is ennek a gondolatmenetnek a medrében. Fussuk gyorsan végig a folyamatot. Felmész a netre, „meg-guglizod” a kérdést, keresgélsz, nézelődsz és ráakadsz a HairContrast hajpótlásaira. Látod, hogy pepi pótrészekkel is foglalkoznak. Kattintassz. Kidobja a Tparting pepi pótrészt.

Szuper! Akkor lássuk csak, mi is ez a Tparting? – mondod…

(a Tpartingról bővebben itt olvashatsz: https://haircontrast.hu/tparting/ )

A Tparting egy pepi. Pontosabban meghatározva egy pepi pótrész. Azokra a hajdarabokra használják ezt a kifejezést, amely nem olyan haj terjedelmü és méretű, mint egy paróka, tehát csak hajritkulást, vagy kisebb fajta foltos kopaszodást hivatott elfedni. Ebből kifolyólag sokkal könnyebb és kényelmesebb, mint egy súlyosabb, nehezebb paróka, jobban szellőzik a fejbőr alatta, ami a nyári melegben például egyáltalán nem elhanyagolható tényező.

Eredeti, 100% prémium minőségű emberi remy hajból áll, aminek óriási előnye az, hogy ez biztosítja azt, hogy összedolgozva azt a saját hajjal, észrevétlen és természetes összhatást tudjon nyújtani viselőjének. A pepi pótrészeknek ugyanis ez a lényege. Azon túl, hogy kényelmes legyen viselni a mindennapokban, azt az összhatást kell keltenie, mintha az nem a vendég igényes póthaja, hanem pont ellenkezőleg, az a saját haja lenne. Hordása során egyáltalán ne érezze viselője, hogy pótlás van a fejen, ha pedig kimegy az utcára, senkinek ne tűnjön fel, hogy egy igényes pepi pótrésszel lett megoldva hajritkulása.

Kérdéseid merültek fel? Itt megkaphatod rá a válaszokat: https://haircontrast.hu/hajritkulas/ 

Milyen hajritkulás?

A Tparting pepiknek észrevétlenül kell tennie a dolgát. Szolgálni gazdáját a mindennapokban, semmisé tenni egy égető problémát, a hajritkulást.

Persze ne legyenek illúzióink: a hajritkulás ezáltal nem szűnik meg, csak eltűnik. Mert nem látszik többé. Itt kezdhet mérlegelni a Kedves Olvasó. Minek neki valami, ami csak egy illúzió, hiszen a problémáját nem oldja meg, csak elfedi. Igaza van. De gondoljuk csak végig. A hajritkulás sajnos nem mindenkinél visszafordítható folyamat. Akiknél pedig nem, azok csak kármentést alkalmazhatnak. Azaz ebből a rossz helyzetből kell megpróbálniuk kihozni a lehető legtöbbet. 

Az pedig nem más, mint a fedés. A lényeg úgyis csak egy dolog: hogy ne legyen látható a hajritkulás. Egy dekoratív és szép frizura elérése esetén, van jelentősége, hogy ezt a hajritkulás megszüntetésével, vagy az elfedésével értük el?

A végeredménye mindkét esetnek ugyanis teljesen ugyanaz!

Több infóra vágysz? Töltsd le ingyenes tudástárunkat, innen: https://haircontrast.hu/pages/landing-lakossagi

Vissza a blogba