Zavarja hajritkulása?

Gyors megoldást szeretne?

Mutatjuk a megoldást!

Az alábbiakban összefoglaljuk miért a Tparting pepi pótrész a legideálisabb megoldás az Ön számára!
Megválaszoljuk a leggyakoribb kérdéseket, megmutatjuk az árakat és egy rövid kis videóból megtudhatja azt is, hogy vélekednek róla azok, akik már kipróbálták.

Így változtat át pepi póthajunk

Így változtat át pepi pótjahunk

MIÉRT MOST?

Ha nem kíván hosszú hónapokat várni, hanem gyorsan szeretne megszabadulni hajritkulásától, hogy holnap már egy szép esztétikus frizurával mehessen társaságba, akkor vegye fel a kapcsolatot fodrász szakembereinkkel.

MIÉRT PONT EZT VÁLASSZAM?

Mert olyan természetesen lesz összedolgozva saját hajával, hogy senkinek nem fog feltűnni, hogy hajpótlást visel. Egy pótrész csak akkor profi, ha nem tűnik annak!

MENNYI IDEIG HORDHATOM?

Megfelelő ápolás mellett több mint egy évig élvezheti hajpótlását!

Így változtat át pepi pótjahunk:

HOL KAPOK SEGÍTSÉGET A DÖNTÉSBEN?

Az ország több pontján várják felkészült fodrász szakembereink, akik segítenek!

MI ERRE A BIZTOSÍTÉK?

Fodrász szakembereink már több 100 vendégüknek oldották meg hajritkulását.

MENNYIÉRT JUTHATOK HOZZÁ?

A fodrász munkadíjával együtt alig több mint 100.000 Ft-ért szép és esztétikus hajpótlása lehet!

Gyakori kérdések

Milyen hajproblémára jó a Tparting Pepi pótrész?

Ha vékonyszálú és ritka a haja, ha foltos kopaszodástól, pajzsmirigy, vagy hormonális problémáktól szenved, ha kemoterápiás kezelésen esett át. Ezekre a problémákra már több száz kedves vendégünknek váltak be Tparting pepi pótrészeink.

Milyen megoldás tud gyorsan segíteni hajritkulásán?

Sokan hajnövesztő szerekkel, vagy hajbeültetéssel próbálják megoldani hajritkulásukat. Ezek a módszerek viszont sokszor hosszú hónapok múlva sem hozzák meg a várt eredményt. A mi pepi pótrészeink ezzel szemben órák alatt képesek kényelmes és dekoratív megoldást nyújtani hajritkulására.

Milyen pepi pótrész ez?

A Tparting pepi pótrész egy könnyű és kényelmes Dániában készülő prémium kategóriás pepi pótrész, 100% emberi hajból. Kétféle, 20 és 40 cm-es hajhosszúságban kapható. A 20cm-es XL-es Tparting póthajának súlya 30 gramm, az 40cm-es XL Long póthajáé pedig 45gramm.

Miért praktikusabb mint a paróka?

Mert ez nem olyan mint egy sapka, ez csak azt a részt takarja el ahol hajhiány van. A legtöbb esetben a hajritkulás mértéke nem akkora, hogy egy nehéz és kényelmetlen sapka szerű parókával kelljen elfedni azt. A Tparting pepi pótrész könnyebb, kényelmesebb és olcsóbb, természetes hatásúbb mint egy paróka.

Emberi haj, vagy műhaj?

100% prémium kategóriás emberi haj. Pont emiatt tudjuk elérni azt, hogy miután megtörtént a felhelyezés, olyan természetes hatású legyen, hogy senkinek ne tűnjön fel, hogy Ön póthajat visel. Mert egy póthaj akkor profi, ha az nem tűnik annak.

Meddig hordható?

Megfelelő és szakszerű ápolás mellett akár egy másfél évig is. van olyan vendégünk, aki már több mint két éve hordja és még mindig kiváló minőségű, de akadt olyanra is példa, hogy fél év alatt tönkrement, mert nem megfelelően volt ápolva. Épp ezért hangsúlyozzuk ki, hogy nagyon fontos a hajpótlás megfelelő ápolása!

Milyen gyakran kell vele fodrászhoz járni?

Csak a tartós felhelyezés esetén van szükség fodrász szakember segítségére. Ebben az esetben 6-8 hetente kell felkeresnie fodrászunkat a ragasztó cseréje végett. Ha a csatos megoldást választja, akkor ebben az esetben a le és felhelyezéseknél nincs szükség fodrász segítségére.

Milyen gyakran kell cserélni rajta a ragasztót?

A ragasztós felhelyezésnek két fajtája is van. Ha messze lakik fodrászunktól és nem tud 6-8 hetente elmenni hozzá, akkor otthonában is könnyűszerrel kicserélheti a ragasztást. Ilyenkor hajmosások előtt le kell szedni azt egy speciális oldószer segítségével, majd utána újra felhelyezni azt. Ha viszont megoldható, hogy 6-8 hetente elmenjen fodrászunkhoz, akkor folyamatosan fent lehet pepi pótrésze levétel nélkül úgy, hogy közben hajat is moshat benne.

A ragasztó nem okoz allergiás reakciót fejbőrömön? Mennyire stabil?

Nem, mivel a dán anyacégünk gondosan ügyelt arra, hogy csak természetes alapanyagokat tartalmazó bioragasztóval dolgozzon. Ez a bioragasztó az érzékeny fejbőrön sem okoz kiütést és emellett annyira erős, hogy a legextrémebb időjárási körülmények között is stabilan tart.

Csak ragasztós verzióban kapható?

Nem. Csatos verzióban is választható a Tparting pepi pótrész. Ez különösen akkor praktikus, ha csak alkalmanként szeretné hordani pepi pótrészét. Ha a csatos megoldást választja, akkor ebben az esetben a le és felhelyezéseknél nincs szüksége fodrász segítségére.

Van garancia a Tparting pepi pótrészre?

Igen, de csak akkor, ha a Whitemineral hajápolóinkkal szakszerűen ápolja! Ebben az esetben 1 hónap garancia van rá, mivel az elmúlt 10 év tapasztalata alapján az 1 hónap után keletkező probléma csak szakszerútlen ápolás miatt történhet. Ha önhibáján kívüli technológiai probléma merülne fel, akkor természetesen 1 hónap után is kicseréljük Tpartingját.

Miért muszáj a hajápolókat is megrendelnem a pepi pótrész mellé?

Azért, mert Ön azt szeretné, hogy a befektetett pénzéért, a megérdemelt szolgáltatását a lehető legtovább élvezhesse. Szeretné, ha megvásárolt pótrésze néhány hét múlva tönkre menne? Nem! Szeretné a lehető legtovább hordani probléma mentesen? Igen! Egy pótrész csak akkor szolgálja ki hosszú távon, ha rendszeresen és szakszerűen ápolja azt. Dán anyacégünk a HairContrast kifejlesztette az ehhez szükséges ápolóanyagokat, a Whitemineral hajápolócsaládot. Ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyen vásárlásával, be kell tartania az ápolási tanácsokat is. Az Ön érdekében…

Hogy juthatok hozzá a megrendelt Tparting szolgáltatásomhoz?

Kezdésként kattintson a – „KÉREK EGY KONZULTÁCIÓT” – gombra, válassza ki lakhelyéhez legközelebbi fodrász szakemberünket,.Ezt követően a névre kattintva már hívhatja is egy konzultációs időpontért fodrászunkat, ahol megbeszélhetik a termék felhelyezésének részleteit. Fodrásza utána megrendeli tőlünk a leegyeztetett termékeket, mi pedig 1-2 héten belül leszállítjuk azt fodrászának. Szakemberünk ezt követően az Önnel megbeszélt időpontban fogja színre és fazonra igazítva felhelyezni Önnek.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A Konzultáció ára 10.000 Ft. Ha megrendeli a konzultáción a fodrász partnerünknél a Tpartingot ezáltal igénybe veszi a szolgáltatást, akkor viszont ingyenes lesz a konzultáció, mivel ezt a 10.000 Ft-ot jóváírjuk végszámlájából!

Mi történik a konzultáción?

Fodrász szakemberünk testközelből megvizsgálja hajritkulását és javaslatot tesz arra, hogy képzelné el a legoptimálisabban hajritkulásának elfedését. Meghallgatja az Ön kérését, óhaját, közösen kiválasztják azt a színt amit Ön szeretne, majd megbeszélnek egy időpontot arra, amikor a felhelyezés megtörténik.

Mennyi idő múlva kapom meg a megrendelt termékemet?

A megrendeléstől számított 1, maximum 2 héten belül postázzuk azt fodrászpartnerünknek, ezt követően történhet meg a felhelyezés.

Mennyibe kerül?

Ha a 20cm hajhosszúságú XL-es Tparting pepi pótrészt választja, az 93.000 Ft-ba kerül
Ha a 40cm hajhosszúságú XL Long Tparting pepi pótrészt választja az 143.000 Ft-ba kerül
Ha a 20cm hosszúságú XL Top Tparting pepi pótrészt választja az 285.000 Ft-ba kerül

Milyen többlet költségre kell még számítania?

Az első felhelyezéskor a fodrásznál:
A pepi pótrész ápolásához elengedhetetlen hajápolóanyagok ára: 23.000 Ft
A fodrász felhelyezési munkadíjára, aminek ára: 13.000 Ft
Ha kell színre festés, fazonra igazítás, annak ára: 12.000 Ft
(a munkadíjak az egyes fodrászpartnereinknél eltérőek lehetnek a régiós különbségek miatt)

Az első felhelyezés után a későbbiekben:
Ha otthonában cseréli a ragasztót, akkor 5db-os és 25 db-os kiszerelésben szerezheti be azt, ha megrendeli tőlünk. Heti 1 hajmosás esetén 5, illetve 25 hétig tart ki ez a ragasztó.

Tparting ragasztó ára:
Tparting 5 db-os ragasztó: 8.800 Ft
Tparting 25 db-os ragasztó: 33.000 Ft

Ha 4-6 hetente a fodrászunk cseréli a ragasztózást, akkor csak a fodrász munkadíját kell kifizetnie.
A Tparting leszedésének munkadíja: 2.000 Ft
A Tparting újra felhelyezésének munkadíja: 13.000 Ft

„Ennyire drága? …és még hajápolókat is rendelnem kell hozzá? Ez nem lehúzás?” – (Jolika Ózdról)

A Tparting pepi pótrészek prémium kategóriás hajpótlások, a Whitemineral hajápolók pedig maga a dán királyi család hivatalos hajápolói. Tehát prémium kategóriás termékek! A hazai piacon nem fog találni ilyen minőségben pepi pótrészeket kedvezőbb áron! Ezt nem mi mondjuk, hanem vendégeink tapasztalták!

„Ár/érték arányban verhetetlen”- (Edit Miskolcról)

Természetesen a jobb anyagi helyzettel rendelkezők könnyebben megengedhetik maguknak, egy ilyen prémium kategóriás hajpótlás megvásárlását. Nagyon sok olyan vendégünk van azonban, akik, annak ellenére, hogy nincsenek anyagi gondjaik, alaposan meggondolják mire adnak ki pénzt. Nekik is fontos ugyanis, hogy ha már elköltik a pénzüket, akkor az maximálisan


Megmutatjuk, miként vélekednek a Tpartingról, azok, akik már kipróbálták!

Ön azt szeretné, hogy…

…jól nézzen ki és elfelejthesse bosszantó hajproblémáját, hogy jó érzés legyen újra tükörbe nézni, visszanyerve ezáltal az elvesztett önbizalmát. Mindezt úgy, hogy meglegyen az a biztonságérzete, hogy jól döntött és sokáig hasznos társa legyen ez a pepi pótrész.

Mi azt szeretnénk, hogy…

…Ön maximálisan elégedett legyen hajpótlásával. Nem egy terméket szeretnénk Önnek eladni, hanem egy életérzést. Amitől könnyebbek és nyugodtabbak lesznek mindennapjai, mert nem zavarja többé hajritkulása.

De mi erre a garancia?

Az elmúlt 10 év! Ez idő alatt ugyanis már több száz vendégünknek oldottuk meg hajritkulását, akik annyira elégedettek voltak pepi pótrészükkel, hogy azóta folyamatosan visszatérő vendégeinkké váltak!

Az elmúlt 10 évben már több száz vendégünknek oldottuk meg hajritkulását!

„Újra jól érzem, újra nőnek érzem magam”  – Erzsike (TPARTING használó)

Ha nekik bevált, Önnek is segíthet! Változtassa meg Ön is életminőségét, közérzetét!

JELENTKEZEM KONZULTÁCIÓRA