Aki keres, végre talál!

Aki keres, végre talál!

Sokat agyaltunk azon, hogy tudnánk megtartani azokaz az érdeklődőket, akik fodrászt keresnek ahhoz, hogy hajpótlásainkhoz jussanak! A helyzet ugyanis az volt, hogy a reklámok mentek, az érdeklődők jöttek, de totál ellenőrízhetetlen volt minden fél számára, hogy kik és hová mentek. 
 
Szerencsére ennek vége.
 
Az új rendszer lényege, hogy minden érdeklődő kitölt egy formot, ami feldobja neki a lakhelyéhez legközelebbi fodrászt. Itt lehetősége lesz egyből hívnia választott fodrászát, ha viszont nem éri el, a rendszer üzenetet küld minden résztvevőnek arról, hogy érdeklődés történt. Így ha a fodrász nem tudta felvenni munkája miatt a telefont, lehetősége lesz visszahívnia az érdeklődőt, ráadásul nem egy "ismeretlen szám" fogadja majd, hanem pontosan tudni fogja, hogy ez az illető hajpótlások iránt érdeklődött.
 
Bízunk benne, hogy Te is megszereted ezt az új funkciót, hiszen jelentősen megkönnyíti a rádtalálást és a kommunikációt. Így remélhetőleg sokkal kevesebb olyan érdeklődővel is találkozunk majd a jövőben, akik a sikertelen kapcsolatfelvétel miatt máshol keresik a megoldást hajproblémájukra!
 
Fodrászainkat egyébként régiók szerint csoportosítva az alábbi linken érheted el: 
Ha termékeink közül szeretnél választani, akkor összefoglaltuk neked előző blog cikkünkben, hogy mik közül választhatsz, ezen a linken: 
Vissza a blogba