Tessék választani!

Tessék választani!

Hajritkulás... kopaszodás... alopécia...

A hajproblémáknak nagyon sok típusa van. De vajon van mindegyikre megnyugtató megoldás is? A HairContrastnál igen!

Nézzük sorjában, mely problémára milyen megoldásunk van:

1., Hajritkulás: Ritkuló hajú vendégeinknek a Tparting tupét ajánljuk. Ez a 20 és 40cm-es hosszúságban kapható kis pepi hajdarab tökéletesen lefedi a problémás részt és olyan szépen simul az eredeti hajába, hogy még közvetlen környezetének sem tűnik fel az, hogy Ön póthajat visel.

2., Kopaszodás: fejtető kopaszodás miatt nagyon sok férfi érdeklődő keres minket. Jogos, ha nem szeretnék kivárni egy hajnövesztőszer eredményét, hiszen ők azonnal akarnak eredményt. A New Me hajprotézissel ez néhány óra alatt kivitelezhető is! Ám gondoltunk az árérzékenyebb érdeklődőinkre is, hiszen a New Vix és a New Six hajprotézis egy kedvezőbb árfekvésű megoldás.

3., Alopécia: Az egyik leggyakoribb fajtája a frontális alopécia. Ez egy homloktájon jelentkező, esztétikailag is rendkívül zavaró kopaszodás. Jó hírünk van! Erre is van megoldásunk, mégpedig szintén órák alatt! Neve Frontal Frame! Ez egy olyan speciális személyre szabható hajprotézis, ami a problémás részt gyönyörűen takarja, megnyugvást okozva ezzel viselőjének!

"Három a magyar igazság" - tartja a híres mondás, de ezzel mint tudjuk nincs vége: "egy a ráadás" - így szól e népi bölcsesség utolsó sora. Stílusosan most mi is megmutatunk egy bónusz lehetőséget a három már felvázolt variáció mellé:

+1., Félparóka közvetlenül Önnek: Igen, jól hallja, mert nálunk van egy olyan lehetőség is, hogy közvetlenül tőlünk vásárolja meg hajprotézisét, amit postázás után már hordhat is! A Glamlock, Lux Hair és Silk Elegance tupék megtekinthetőek webshopunkban, sőt akár azonnal meg is vásárolhatóak!

Mit is mondhatnánk? Talán csak annyit, ami hosszú évekig a Magyar Rádió népszerű könnyűzenei műsorának címe is volt anno: 

Tessék választani!

Az alábbi linkeken találsz bővebb infókat a termékekről:

Hajritkulás: https://haircontrast.hu/pages/hajrikulasra

Kopaszodás: https://haircontrast.hu/pages/kopaszodasra

Korábbi blog cikkünk róla: https://haircontrast.hu/blogs/news/tparting-pepi-potresz

 

Vissza a blogba