Fodrászaink a HairContrast-ról.

Fodrászaink a HairContrast-ról.

Ha fodrászként egy új technikával találkozol, először a bizalmadat kell elnyerje ahhoz, hogy egyáltalán érdekeljen. Így az alapos vizsgálódás után óhatatlanul felmerül benned a kérdés: Miért éri meg ez nekem? Gyors és meggyőző válaszokat akarsz, hisz csak azok segíthetnek Neked a tisztán látásban és döntésben.

A HairContrast is valami olyan lehet számodra, ami már többször szembejött veled itt a Fodrászinfó oldalán. Annyit már lehet, Te is tudsz, hogy hajpótlásokkal foglalkozik hajproblémákkal küzdő vendégek részére. Az is lehet, hogy érdekesnek is találod, de valami még hiányzik számodra a végső döntéshez:

…talán épp azért nem nyerte még el tetszésed, mert nem tudtad, vajon azok a fodrász kollégáid, akik már ezzel foglalkoznak, mennyire szeretik ezt csinálni?

…talán azért, mert látni szeretnéd, valóban ilyen látványos változást tud hozni egy vendég életében?

Most mindkettőre megkapod a választ!

Gyakori kérdések a Tpartinggal kapcsolatban.

Először nézzük meg, hogy mi a helyzet azokkal a fodrászokkal, akik évek óta használják a dán világcég hajpótlásait:

Balogh Andrea dunaújvárosi HairContrast fodrászpartner, a City Hair Stúdióból például a következőképpen foglalta össze röviden, hogy miért dolgozik ezzel a hajpótlással:

„Azt a hálát, amit vendégeim szemében látok, mindent megér. Az, hogy képes vagyok órák alatt gyökeresen megváltoztatni önbizalmát, nagyon jó érzés”

Katona Angelika Kecskemétről a Varázslak Hajstúdió tulajdonosa, a termék oldaláról közelítette meg a kérdést: 

„Ezzel a hajpótlással rugalmasan, többféleképpen meg tudom oldani vendégem hajritkulását, mert vendégem igényeihez igazodik”

Többet szeretnél tudni erről a technikáról? Kattints ide a linkre.

De talán a legszemléletesebben, a HairContrast fodrász képzéseiért felelős egyik partner Cservák Mónika, a Mon-Art Cservák Szalon és Tanműhely tulajdonosa fogalmazta meg a lényeget:

„Ha mindenképpen segíteni akarsz hajproblémákon, itt a helyed. A legjobb érzés, amikor egy pillanat alatt kivirul a sokat gyötrődött lelke és mosolyog a vendég.”

Összefoglalva kijelenthető tehát, hogy a HairContrast képes megadni neked azt az érzést, hogy akár napi szinten szerezhess életminőség változást vendégeidnek.

Ha Te is valami hasonló érzésre vágysz, a linkre kattintva megteheted ehhez az első lépést.

Vissza a blogba