Hajproblémád ráér... Te nem!

Hajproblémád ráér... Te nem!

A hajnövesztőszerekkel valahogy úgy van az ember, mint a Himalájában élő állítólagos jetivel... Hiszi, ha látja.

Évről évre jönnek ki az új hajnövesztők, ember legyen a talpán, aki meg tudja ítélni melyik jó és melyik nem. Az sem elhanyagolható tényező, hogy ahhoz, hogy kiderüljön valamelyikről, hogy mennyire hatásos, sokszor hosszú hónapokat kell várni. Jobb híján megpróbál felkutatni ilyenkor az ember olyanokat, akik már kipróbálták és tőlük tájékozódni.

De amúgy meg kinek van türelme ahhoz, hogy hosszú hónapokat várjon?

Eredményt azonnal akarunk, a problémát hamar szeretnénk magunk mögött hagyni, ezt teljesen érthető hozzáállás. De akkor mit válasszunk?

Korábbi cikkünkben részletesen ki is fejtettük az érveket egyik és másik irányba. Ezeket itt olvashatod: https://haircontrast.hu/blogs/news/hajpotlas-vagy-hajnovesztoszer

De térjünk vissza mostani témánkhoz. Vegyük például azt, hogy foltos kopaszodásunk van. Iszonyat ronda, vércikinek érezzük még úgy is, ha tudjuk nem tehetünk róla. Minden napunk kínszenvedés, mert tudjuk, ha kimegyünk az utcára, mindenkinek fel fog tűnni. Elegünk van az óvatos szánakozó pillantásokból, a diszkrét félrenézésekből...

 Megoldást akarunk! Most.

Örömmel jelentjük van! Mármint megoldás! Úgy hívják Secret Spot! Nem kell más hozzá csak egy jó fodrász és néhány óra alatt magad mögött tudhatod a kínos pillanatokat.

Íme egy rövid videó is róla: 

Kíváncsi vagy rá? Kattints a linkre: https://haircontrast.hu/pages/kopaszodasra 

Szeretnél szakemberrel is konzultálni róla? Itt megteheted: https://haircontrast.hu/pages/partnereink

Vissza a blogba