Segíts magadon és fodrászod megsegít.

Segíts magadon és fodrászod megsegít.

    Nagyon sokan érdeklődnek nálunk ezügyben, hogy van-e a környékükön olyan fodrászpartnerünk, aki meg tudja oldani hajritkulásukat. Sajnálkozva mondják, hogy milyen jó lenne, ha az ő városukban is lenne, mert akkor nem kellene kilométereket utazni a megoldásért. Legutóbb egy kedves nénike meg is jegyezte:

- Én ajánlhatom ezt a saját fodrászomnak?
- Természetesen, örömmel vennénk!
- válaszoltuk!


   A saját fodrásza ugyanis nem ismerheti ezt a felhelyezési technikát, ezért hiába jár hozzá, hosszú évek óta a Kedves Néni, hajritkulási problémáját nem fogja tudni megoldani. Ám ha mi megtanítjuk neki, akkor két legyet üthet egy csapásra a Kedves Néni. Egyrészt nem kell kilométereket utazzon egy szép hajpótlásból készült frizuráért, másrészt szeretett fodrásza kezei között élheti át ezt a sikerélményt.

Kedves Olvasóm!

   Ha hasonló cipőben jársz és minél könnyebben és gördülékenyebben szeretnél hozzájutni kívánt hajpótlásodhoz, sok esetben saját kezedbe érdemes vedd a probléma megoldását. Ezzel ugyanis nem csak magadon segítesz, hanem sok hasonló problémával küzdő sorstársadon is a régióban!

Ajánld fodrászodnak, hogy Ő tudjon segíteni rajtad!

   Hajpótlásaink felhelyezési technikáit egy nap alatt megtanítjuk fodrászodnak, így ő akár már másnap foglalkozni tud Veled ezzel kapcsolatban!

Add meg neki elérhetőségünket:
1., Hívja időpontért:
- Tresó Erikát a
+36205561972 -es számon, vagy
- Nagy Rácz Katát - +36307296348 -as számon.
2., Írjon emailt az info@haircontrast.hu email címre!

További infók az oktatásainkról: https://haircontrast.hu/pages/fodraszoknak

Vissza a blogba